Yardımda BİRİNCİYİZ 

Yardımda BİRİNCİYİZ 

Yardımeli Derneği  Ankara Şubesi, Suriye'deki mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam ediyor. 2017'nin ilk ayından itibaren bölgeye 14 yardım TIR'ı gönderildi.

Yardımeli Derneği  Ankara Şubesi, Esad rejimi tarafından katliama maruz bırakılan Suriye halkına kol kanat germeye devam ediyor. Dünyanın sessiz kaldığı Suriye'deki insanlık dramına karşı büyük bir seferberlik başlatan Yardımeli Derneği Ankara Şubesi, 2017'in başından beri bölgedeki ihtiyaç sahiplerine 14 TIR ihtiyaç malzemesi gönderdi. Ankara Şubesi, ayrıca Hatay'da Suriyeli öğrenciler için açılan 6 okuldaki öğrencilerin tüm eğitim öğretim masraflarını üstlendi. 

İDLİP UNUTULMADI

Suriye'de kimyasal saldırıya maruz kalan İdlib'e de yardım TIR'ı gönderen Yardımeli Derneği Ankara Şubesi,  mazlum ve mağdurun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. İdlib'e geçtiğimiz günlerde gönderilen yardım TIR'ında ilaç, hijyen malzemesi, battaniye, acil ihtiyaç malzemeleri gibi ürünler bulundu. 

SURİYE'YE SÜREKLİ YARDIM TIR'I GÖNDERİLİYOR

Başkent'teki ve Ortadoğu'daki mazlum ve mağdurlara  sürekli yardımda bulunan Yardımeli Derneği  Ankara Şubesi, sadece Suriye'ye 2017'den bu yana 14 TIR ihtiyaç malzemesi gönderdi. 2 Ocak'ta İdlib'e 4 TIR un, 1 TIR gıda malzemesi, 24 Ocak'ta Halep'e 5 TIR un, 24 Ocak'ta İdlib'e 2 TIR ihtiyaç malzemesi, 6 Şubat'ta Suriye'ye 1 TIR ihtiyaç malzemesi, 6 Nisan'da İdlib'e 1 TIR ihtiyaç malzemesi gönderildi. 

ANKARA HALKI HEP BAŞI ÇEKTİ 

Konu ile ilgili Habervaktim'e konuşan Yardımeli Derneği  Ankara Şubesi Başkan Vekili Şükrü Can, 7 yıldır sürekli savaş mağduru mültecilerin ve mağdur Suriyelilerin yanında olduklarını aktararak, "Yaşanan bu vahşete dünya gibi sessiz kalamayız. Yardım kampanyaları yaparak mağdurun ve mazlumun yanında oluyoruz. Ankara halkı bugüne kadar yardımlarını esirgemedi. Yardımda hep başı çekti. Bundan sonra da destek olacaklarına inanıyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.