Yardım Bekliyor

Yardım Bekliyor

Gelini Aynur Erdoğan'a kanser teşhisi konulduktan sonra hayatlarının karardığını anlatan Hanim Erdoğan, "Gelinim Numune'de iki aydır yaşam mücadelesi veriyor.

Aynur Erdoğan evli ve 3 kız çocuğu annesi. İki ay önce ilik kanseri teşhisi koyuldu. Şuanda Ankara Numune Hastanesi'nin yoğun bakım bölümünde yaşam mücadelesi veriyor. 6,9 ve 12 yaşlarındaki üç kız çocuğuna kayın validesi Hanim Erdoğan dul maaşıyla Mamak Kıbrısköyü'ndeki bir gecekonduda bakıyor. Hasta kadının eşi 40 yaşındaki Murat Erdoğan ise hayat arkadaşının yaşadığı bu sinsi hastalıktan ötürü iki aydır çalışamıyor. 

ÇOK ZOR DURUMDALAR

Psikolojisi bozulduğu ve Numune Hastanesi'nin bahçesinde yatıp kalktığı öğrenilen baba Erdoğan, çocuklarıyla bir türlü ilgilenemediği gibi çocuklarının ihtiyaçlarını da karşılayamıyor. Hanim Erdoğan okul çağında olan üç torununa bakmakta zorlandığını belirterek yetkililerden yardım istiyor. Hanim Erdoğan, komşuların yardımları ile ayakta durduklarını anlatıyor. Çok zor günler yaşadıklarını kaydeden Hanim Erdoğan, "Gelinim hastalanınca bütün mutluluğumuz yerle bir oldu. Oğlum eve gelmiyor, çalışamıyor. Psikolojisi iyice bozuldu. Çocukları para istiyor, 'Bende para yok nasıl vereyim' diyor. İki aydır eve sadece iki kere gelmiştir. Torunlarıma bakmakta zorlanıyorum. Tek gelirim dul maaşım. O da yetmiyor" dedi.  
3 torunu ile birlikte yaşayan Hamin Erdoğan'ın adresi ise şöyle: Atıf Efendi Caddesi 2023/3 Sokak No-14 Kıbrısköyü- Mamak.
OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.