Yamalı'nın adaylığını Erdoğan istedi

Yamalı'nın adaylığını Erdoğan istedi

AK Parti Ankara İl Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten M. Nedim Yamalı'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine milletvekilliği için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden önceki gün istifa etmişti. 2015  yılından beri başarılı bir şekilde il başkanlığı görevini yürüten M. Nedim Yamalı'nın bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gelen talimat üzerine milletvekilliği için istifa ettiği öğrenildi. 

MECLİS'E GİRMESİ KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR

M. Nedim Yamalı'nın Ankara 3. bölgeden milletvekili aday adayı olacağı konuşuluyor. 24 Haziran'da Yamalı'nın ilk sıralardan seçilerek Meclis'e girmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yamalı, 2015'ten bu yana il başkanlığı görevini yürütüyordu ve geçtiğimiz aylarda yapılan AK Parti Ankara İl Kongresi'nde güven tazelemişti. 

İL BAŞKANLIĞINA HAKAN HAN ÖZCAN GETİRİLDİ

Öte yandan AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevini vekaleten Gölbaşı Belediye Meclis üyesi aynı zamanda AK Parti Ankara İl Başkanlığında Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hakan Han Özcan getirildi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.