Veysel Tiryaki’nin güvercin videosu Metin Şentürk’ün içini ısıttı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin bir güvercinin ayağına dolanan teli çıkarmak için gösterdiği çaba ve ardından güvercini tekrar tekrar öpmesi büyük ilgi görürken, sanatçı Metin Öztürk "Bu video gerçekten içimi ısıttı.." paylaşımında bulundu.

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin, bir güvercinin ayağına dolanan teli çıkarmak için gösterdiği çaba ve ardından güvercini tekrar tekrar öpmesi sosyal medyada büyük takdir topladı. 

Altındağ Belediyesi Basın Müdürü Ahu Özyakut, twitter hesabından Başkan Veysel Tiryaki’yle ilgili dikkat çeken bir video paylaştı. 

Özyakut paylaşımında  “Veysel Tiryaki'nin bld. personelleri ile gittiği 2016'daki İsveç gezisinden bir video. Veysel Tiryaki kimdir,nasıl biridir diye merak edenler bu videoyu mutlaka izlemeli. Bir güvercinin ayağına dolanan teli çıkarmak için gösterdiği itina ve çaba, onun nasıl biri olduğunun kanıtı” diye yazdı. 

metin-sen-001.jpg

“HAYIRLI BİR İŞ YAPTIK”

Videoda Başkan Tiryaki, gezi için gittiği İsveç’te rastladığı güvercini ayağına dolanmış olan telden kurtararak, hayatta kalmasını sağlıyor.

Videoda Tiryaki, o an “Allah tarafından, bugün çok hayırlı bir iş yaptık” diyor. 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Veysel Tiryaki’nin, bir güvercinin ayağına dolanan teli çıkarmak için gösterdiği çaba ve ardından güvercini tekrar tekrar öpmesi sosyal medyada büyük takdir toplarken, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

METİN ŞENTÜRK: İÇİMİ ISITTI 

Videoyu paylaşan isimlerden biri de ünlü sanatçı Metin Şentürk oldu.

Görme engelli sanatçı Şentürk, Veysel Tiryaki’nin videosunu “Bu video gerçekten içimi ısıttı...” yorumuyla, takipçileriyle paylaştı. 

Metin Şentürk'ün bu paylaşımı çok sayıda yorum alırken, çok sayıda kişi tarafından da retweet'lendi. 

İşte, Veysel Tiryaki'nin 2016 yılında gezi için gittiği İsveç'te, belediye personeli tarafından cep telefonu ile çekilen güvercin videosu:

 

Gazeteilksayfa.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.