Vergi Dairesi'nden destek sözü geldi

Vergi Dairesi'nden destek sözü geldi

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, Siteler’de geçtiğimiz hafta çıkan yangın dolayısıyla mağdur olan esnafı ziyaret etti. Duman, yangın mağduru esnafa vergisel yükümlülükleri konusunda destek olacaklarını açıkladı. 

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, Siteler’de geçtiğimiz hafta çıkan yangın dolayısıyla mağdur olan esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

siteler-yangin.jpg

MAĞDUR ESNAFA YAPILACAK DESTEĞİ DUYURDU
Duman, mağdur olan esnafa vergisel yükümlülükleri konusunda destek olacaklarını açıkladı. Siteler’deki yangın mağduru esnafa yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Duman, paylaşımına şu notu düştü:  “11 Kasım 2020 tarihinde Ankara Siteler’de çıkan yangında Muhammet Karagüzel Vergi Dairesi mükellefimiz Sn. Nazif Ercan’a ait Ercan Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin zarar görmesi nedeniyle Grup Müdürümüz Sn. Yüksel Çelebi ve Muhammet Karagüzel Vergi Dairesi Müdür Vekili Sn. Mehmet KARA ile birlikte geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için ziyarette bulunduk. Yaşanan olay nedeniyle Vergi Dairesi Başkanlığı olarak kendilerinin yanında olduğumuzu ve vergisel yükümlülükleri anlamında destek olacağımızı ifade ettik.”

MERT YILMAZ/İLKSAYFA-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.