Vatandaşların sabrı taştı: Yenidoğan çetesi hastanesini taşladılar

Vatandaşların sabrı taştı: Yenidoğan çetesi hastanesini taşladılar

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında adı geçen Bağcılar Medilife Hastanesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandı.

İstanbul’da bebek ölümleriyle bağlantılı olduğu iddia edilen Yenidoğan Çetesi soruşturması derinleştikçe, İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri de söz konusu hastanelerle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Soruşturma kapsamında adı geçen hastanelerin ruhsatları iptal edilmeye devam ederken, bu sağlık kuruluşları gece boyunca hasta nakilleriyle boşaltıldı.

HASTA NAKİLLERİ DEVAM EDİYOR

İstanbul’daki farklı hastanelerde tedavi gören hastalar, ambulanslarla başka hastanelere nakledilmeye devam ediyor. Yenidoğan yoğun bakım üniteleriyle ilgili skandallar nedeniyle ruhsatları iptal edilen sağlık kurumlarının faaliyetleri durduruldu ve hasta kabulüne son verildi. Gece boyunca devam eden tahliye işlemleri sırasında sağlık ekipleri, hastaların güvenli bir şekilde başka hastanelere sevk edilmesi için yoğun çaba sarf etti.

MEDİLİFE HASTANESİ TAŞLANDI

Soruşturma kapsamında adı geçen Bağcılar Medilife Hastanesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından taşlandı. Olayda hastanenin camları kırıldı ve çevredeki vatandaşların da dikkatini çeken bu saldırı, hastane önündeki güvenlik riskini artırdı. Polis ekipleri, olay yerine gelerek gerekli incelemeleri yaptı ve taşlanma olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Güvenlik gerekçesiyle hastane önünde polis nöbeti devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.