VATANDAŞLAR KELLE KOLTUKTA

VATANDAŞLAR KELLE KOLTUKTA

Ankara’nın göbeğindeki moloz yığını ve esrar kullanıcıları vatandaşları bezdirdi. Her gün oradan geçmek zorunda kalan öğrenciler pis kokudan şikâyetçi olurken akşamları ortaya çıkan esrarcı adamlardan korktuklarını söylediler. Çevrede bulunan bir esnaf is


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Ankara’nın göbeğindeki moloz yığını çevreye pis koku yayarken, esrar ve eroin kullanıcısı karanlık adamlar ise oradan geçen vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor. İsmet Paşa semtinde Dışkapı Köprüsü’nün yanındaki Çankırı Caddesi ile Etlik Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan moloz yığını kötü koku yayarken akşamları orada ortaya çıkan esrarcı ve eroinci karanlık adamlar oradan geçenleri korkutuyor.
AKŞAMLARI GEÇERKEN KORKUYORUZ
Gazetemize konuşan ve İskitler Anadolu Lisesi'nde okuduklarını söyleyen öğrenciler, söz konusu moloz yığınının arkasında bulunan harabelerde akşamları esrar ve eroin kullanan karanlık adamların ortaya çıktığını söyledi. Bazen dersten geç çıktıklarını ve karanlıkta oradan geçtiklerini söyleyen öğrenciler, bu karanlık adamlardan korktuklarını dile getirdiler. Yetkililerden çözüm istediler.
ÇOK PİS KOKUYOR
Moloz yığının kötü görüntüsünün yanı sıra çok kötü koktuğunu söyleyen öğrenciler, okula gitmek için her gün burayı kullanmak zorunda olduklarını ve burunlarını tutarak buradan geçtiklerini ifade ettiler. Öğrenciler, buranın bir an önce temizlenmesi için yetkililerden çözüm bekliyor.
HACI BAYRAM’A YAKIŞMIYOR
Moloz yığınının çok kötü bir görüntü oluşturduğunu söyleyen öğrenciler, Hacı Bayram Veli Camii ve türbesi gibi manevi mekânların bulunduğu bir yerde bu tür pis manzaraların olması yakışmıyor ifadelerini kullandılar.
YEREL YÖNETİMLERİN AYIBI
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eldivan isimli vatandaş ise şunları söyledi: “Burası pislik yuvası, yerel yönetimlerin ayıbı… Hacı Bayram gibi manevi bir mekânın yanındaki bu pislik hiç yakışmıyor. Bu Türkiye’nin ayıbı… Ülkenin başkentinin göbeğinde olacak şey değil…”
AİLELER KELE KOLTUKTA GEÇİYOR
Bölgede bulunan Murat isimli esnaf ise şu ifadeleri kullandı: “Bu molozları gece getirip döküyorlar. Defalarca temizletmemize rağmen önüne geçemedik. Moloz yığınından daha ziyade burada esrarcı ve eroinciden geçilmiyor. Aileler ve çocuklar buradan kelle koltukta geçiyor. Aramadığım 155, aramadığım emniyet amiri kalmadı. Ama bir türlü çözüm bulunamıyor.
VATANDAŞIN HİÇBİR KIYMETİ YOK
İsmini vermek istemeyen bir vatandaş ise konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Devletin eli uzun… Vatandaşın hiçbir kıymeti yok. Ne söylesek boş… Burası leş gibi… Olmaması lazım ama vatandaşın elinden bir şey gelmiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.