Vatandaş üst geçitin bu haline tepkili

Vatandaş üst geçitin bu haline tepkili

Kazım Karabekir Yaya Üst Geçit Köprüsü, şehir magandalarının saldırganlıkları yüzünden kullanılamaz hale geldi. Vatandaş sorumsuz magandalara tepkili.

Kazım Karabekir Yaya Üst Geçit Köprüsü'nün merdivenleri ve asansörleri şehir magandaları tarafından kullanılamaz hale getirildi.

Kazım Karabekir Caddesi'nde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile BELKOAİR Ulus Durağını birbirine bağlayan üst geçidin mermer merdivenleri kırık, yürüyen merdiveni ve asansörü kullanılamaz durumda. Üst geçidin bu hale gelmesini eleştiren vatandaşlar, "Üst geçit uzun süredir bu vaziyette bekliyor. Akşam saatlerinde tinercilerin, esrarkeşlerin yatakhanesine dönüşüyor. Görüldüğü gibi yürüyen merdiven ve asansör çalışmıyor. Burada gördüğünüz hasarın çoğunu zaten onlar veriyor." diye konuştu.

Üst geçidin, AKM ve BELKOAİR gibi önemli noktaları birbirine bağladığını belirten vatandaşlar, yetkililerden geçidin güvenliğinin sağlanması ve korunaklı hale getirilmesi için acilen haftanın her günü 24 saat çalışacak özel güvenlik görevlileri talep etti.

Kazım Karabekir Yaya Üst Geçit Köprüsü'nü, çoğunlukla Esenboğa Havaalanı'na hareket eden otobüslere kullanan yolcular ile AKM'de düzenlenen etkinliklere katılan ziyaretçiler kullanıyor. 

Feyzullah DOĞRU7HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.