Vahşice katledilip Köprüköy’de ırmağa atılan Sevgi Hanım’ın eşi ilk kez konuştu

Vahşice katledilip Köprüköy’de ırmağa atılan Sevgi Hanım’ın eşi ilk kez konuştu

Mal paylaşımı yüzünden mahkemelik olduğu öz kardeşleri tarafından vahşice katledilip, cesedi Köprüköy’de ırmağa atılan 47 yaşındaki Sevgi Gülden Yalçıner’in eşi Erdoğan Yalçıner ilk defa konuştu.

Kırıkkale Çelebi’nin Karaağıl Köyü’nde yaşayan ve kaybolduktan 19 gün sonra cansız cesedi bulunan Sevgi Gülden Yalçıner’in eşi Erdoğan Yalçıner ilk defa konuştu.

47 yaşındaki kadını, kardeşleri ile sevgilisinin öldürüp, cesedine taş bağladıktan sonra Köprüköy’de ırmağa attığı, kadının cansız bedenini Narin’i bulan ekiplerin bulduğu açıklanmıştı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Kan donduran cinayetle ilgili olarak kadının iki kardeşi ile yeğeni, bir akrabası ve sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişi daha tutuklanmıştı.

KAN DONDURAN DETAYLAR

Çelebi ilçesinde 25 Eylül'de kaybolduğu gerekçesiyle arama çalışması başlatılan ve önceki gün Kızılırmak'ta cesedine ulaşılan Sevgi Gülden Yalçıner ile ilgili soruşturma sürerken, elde edilen bilgiler kan dondurdu.

TAŞ BAĞLAYIP IRMAĞA ATMIŞLAR

Kardeşleriyle arasında alacak verecek meselesi yüzünden anlaşmazlık yaşadığı, davalık oldukları öğrenilen Sevgi Gülden Yalçıner'in tabancayla öldürülerek ağırlık yapması için vücuduna taş bağlanıldıktan sonra Karakeçili ilçesi Çeşnigir Köprüsü yakınlarında Kızılırmak'a atıldığı belirtildi.

kan-donduran.jpg

GÜNLERDİR ARANIYORDU

Yalçıner'in ilçeye bağlı Karaağıl köyünde 25 Eylül'de kaybolduğu gerekçesiyle jandarma, AFAD ve dalgıç ekiplerince bölgede ve Kızılırmak'ta arama çalışmaları başlatılmıştı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, kadının cesedine 13 Ekim'de Karakeçili ilçesi Çeşnigir Köprüsü yakınında Kızılırmak'ta ulaşmıştı.

KİMLER TUTUKLANDI?

Soruşturma kapsamında cinayet şüphesi üzerine 12 zanlı gözaltına alınmış, kadının kardeşleri Ş.G. ve Y.G, komşusu K.U. ile D.G. ve D.U. tutuklanmış, diğerleri serbest bırakılmıştı.

kocasi.jpg

AYRI MI YAŞIYORLARDI?

Sevgi Gülden Yalçıner'in kocası Erdoğan Yalçıner olayla ilgili ilk kez konuştu. Sevgi Gülden Yalçıner'in evli ancak kocasıyla ayrı yaşadığı iddia edilmişti.

Koca Yalçıner “Ayrı mı yaşıyordunuz” sorusuna “Sürekli ayrı değil de, arada kendi köyüme gelirdim, Başköy’e” cevabını verdi.

MAHKEMEYİ KAZANINCA…

Koca Yalçıner, Kaman Televizyonu'na yaptığı açıklamada olay günüyle ilgili şunları söyledi: “Kırıkkale’ye gideceğim, kızımın yanına deyince ben de Pazar günü tekrar köye geldim. Hanım da Pazar günü Kırıkkale’ye gidiyor. Pazartesi de mahkemeye çıkıyor. Kardeşleriyle aralarında mal davası yüzünden mahkeme vardı. Mahkemeyi kazanıyor. Kazandıktan sonra kardeşleri tarafından öldürülüyor.”

YAPMADIKLARINI BIRAKMAMIŞLAR

Koca Yalçıner, eşinin tüm kemiklerinin kırıldığı, vurulduğu, bağlanıp, Köprüköy'de Çeşnigir’den ırmağa atıldığı konularıyla ilgili detaylara girmek istemedi. Keskin’e teşhise gittiğini, eşinin cesedini teşhis ettiğini, şimdi otopside olduğunu, her şeyin otopsi raporuyla netleşeceğini söylemekle yetindi.

KIZI HER ŞEYİ BİLİYOR MU?

Eşinin kızının yanına gitmiş olması ve Kırıkkale'de öldürülmesi tüm yaşananların kızının gözü önünde yaşanmış olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Emniyet ve Savcılık Sevgi Gülden Yalçıner'in kızının bilgisine de başvurdu.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.