Urla'da lüks koy 160 milyona satılığa çıktı

Urla'da lüks koy 160 milyona satılığa çıktı

İzmir'in gözde ilçesi Urla'da, 44 bin metrekarelik bir koy 160 milyon TL'lik fiyatıyla satışa çıkarıldı. Muhteşem doğası ve deniziyle dikkat çeken Papaz Koyu, sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Son yıllarda popüleritesi artan Urla'da yer alan Papaz Koyu, yemyeşil çam ormanları, berrak denizi ve huzurlu atmosferiyle öne çıkıyor. Özellikle tur tekneleri ve yatların uğrak noktası olan koy, bir bölümünün hazineden kiralanmış olmasıyla biliniyor.

izmir-urla-1.jpg

İzmir’in yerel internet haber sitelerinden biri olan dokuzeylul.com’dan Mustafa Oğuz’un haberine göre; 132 metrelik sahil şeridine sahip koy, tamamen ormanla çevrili. 4 farklı parselden oluşan koyun toplam büyüklüğü 44.352 metrekare. Koyun büyük bir kısmı şirket adına tapulu olsa da, 7.674 metrekarelik bir kısmı hazine arazisi olduğu için ecrimisil ödeniyor.

izmir-urla-3.jpg

"RÜYA GİBİ BİR YER AMA FİYATI UÇUK"

Koyun satışa çıkarılması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, koyun fiyatının yüksekliği ve altyapı eksiklikleri konusunda eleştirilerde bulundu. Bazı kullanıcılar ise koyun gelecekte daha da değerleneceğini düşünerek potansiyel bir yatırım olarak değerlendirdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.