Ulus'un ortasında gündüz vakti bali çekiliyor

Ulus'un ortasında gündüz vakti bali çekiliyor

Ulus’ta sokak ortasında dün öğle saatlerinde bali çeken bir gencin içler acısı görüntüsü objektiflerimize yansıdı. 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen genç, çektiği balinin etkisiyle ayakta durmakta zorlanıyordu.

Ulus’taki Anafartalar Çarşısının hemen yanında dün öğle saatlerinde bali çeken bir gencin görüntüsü vatandaşları hem korkuttu hem de tedirgin etti.

Başkent’in en işlek noktalarından birinde elinde poşet ile bali çeken kimliği belirsiz genç, duvarda yaslanırken bile ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Yanından geçenlere aldırış etmeden saatlerce bali çekmeyi sürdüren gencin elleri ve kafası ile yaptığı anlamsız hareketler objektiflerimize yansıdı.

70baeb61-b32c-4fbf-a9f0-08db5a856d41-(1).jpgİLGİLİ KURUMLARA ÇAĞRI

20’li yaşlarında olduğu tahmin edilen gencin bali çektiği görüntüler karşısında  çevredeki duyarlı vatandaşlar, ilgili kurumlara çağrıda bulundu.

Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Yazık, günah! Gençlerimizi bu halde görmek bizi üzüyor. Baksanıza ayakta durmakta bile zorlanıyor. Bu durumdan biz de tedirgin oluyoruz. Ankara Valiliğimiz, Ankara İl Emniyet Müdürlüğümüz, Ankara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bu durumlara karşı bir çözüm bulmalı, bu çocukları sahipsiz bırakmamalı” dedi. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.