Ulubey'^de yakışıksız görüntü

Ulubey'^de yakışıksız görüntü

Ulubey Mahallesi’nin farklı noaktalarında fuhuş yapılıyor.

Başkentin en işlek noktalarında meydana gelen fuhuş rezaleti bu kez de Ulubey Mahallesi’ne taşındı. Havanın kararmasını fırsat bilen hayat kadınları Ulubey’in birçok noktasında fuhuş yapmaya başladı. Araç sürücülerinin kuyruk oluşturduğu anları muhabirimiz böyle görüntüledi. 

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞUYOR

Yol kenarında fuhuş yapmak amacıyla seyir halindeki araçları durduran hayat kadınları çevredeki diğer araçlara aldırış etmeden pazarlık yapıyor. Pazarlığın ardından havanın karanlık olmasından faydalanan hayat kadınları gözden kaybolarak kapalı dükkânların kuytu köşelerine geçiyor. Araçların birinin gidip diğerinin geldiği objektiflerimize yansırken araç sürücülerin kuyruk olduğu ise gözlerden kaçmıyor.

“KADINLARI GETİREN ŞAHISLAR VAR”

Söz konusu kadınlardan bazılarının 20’li yaşlarda olması ise gözlerden kaçmazken özellik ile genç neslin yöneldiği bu tür manzaralara engel olunamıyor. Çevre esnafından aldığımız bilgilere göre genç yaştaki kadınların çalıştırılmasından sorumlu birkaç kişinin olduğunu ve bu şahısların kadınları zorla çalıştırılıyor olabileceği belirtiliyor. Havanın kararması ile kapanan dükkânları fırsat bilen bu şahıslar kadınların pazarlığa başlamasını ise onları takip ederek izliyor.

“SAĞLIK DURUMLARI ŞÜPHELİ”

Çevre esnafı özellik ile 15 la 25 yaş arasında gençlerin kadınlar yüzünden bu bölgeden ayrılmadığını belirterek, kadınların sağlık durumlarının da şüpheli olduğunu bu yüzden ailelerin çocuklarına dikkat etmeleri gerektiğini belirtiyor. Özellikle cinsel yolla bulaşan hastalıkların fuhuş rezaleti yüzünden çocuklarımıza bulaştırılmaya çalışıldığını söyleyen çevre esnafı gençlerin bu konuda bilgisinin yetersiz olduğunu hayat kadınları tarafından kandırıldıklarını belirtiyor.

“YAPTIRAN KİŞİLERE CEZALAR ARTIRILSIN”

Emniyet güçlerinin bu konuda çaresiz kaldığını da belirten çevre esnafı polisin hiçbir şey yapamadığını, kadını yakaladıklarında kadının yol kenarında sadece beklediğini iddia ettiğini söylüyor. Bunun neticesinde polisin kadınları gözaltına alsa dahi birkaç saat sonra bırakmak zorunda kaldığını belirten çevre esnafı fuhşun cezalarla değil sosyal projelerle engelleneceğini savunuyor. Fuhşu yaptıran kişilere ağır cezalar verilmesi gerektiğine de değinen çevre esnafı, fuhşa zorlanan kadınların ise topluma kazandırılarak geri kazanılmasını istiyor. Böylelikle artan fuhuş rezaletinin bir nebzede olsa önüne geçileceğini savunan Siteler esnafı, toplumun kaybedilen ahlakının geri kazanılacağını belirtiyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.