Ülkücüler Kerkük için tek vücut oldu

Ülkücüler Kerkük için tek vücut oldu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, başta Kerkük olmak üzere işgal altındaki Türkmen yurtlarına destek için 8 Ekim Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda bir araya geleceklerini açıkladı.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, başta Kerkük olmak üzere işgal altındaki Türkmen yurtlarına destek için 8 Ekim Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda bir araya geleceklerini açıkladı. Sosyal medyada yüklediği video aracılığıyla tüm ülkücüleri ve kendilerine destek olmak isteyenleri davet eden Kılavuz, "Ne Kerkük'ten ne de Türkmen soydaşlarımızdan vazgeçmeyiz. 8 Ekim Pazar Günü Gavim gardaşlarımız için Ankara Spor Salonu'nda olacağız” dedi. 

BİRLEŞELİM ÇAĞRISI

Etkinliğe MHP lideri Devlet Bahçeli’nin de katılacağını açıklayan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Ben de varım diyenleri davet ediyoruz. İstiklali ve istikbali için canını feda etmeye hazır Türk gençliğini, Türkmen beyi sayın Devlet Bahçeli’nin etrafında birleşmeye çağırıyoruz” diye konuştu. 

KERKÜK SEVDASI İLE…

“Barzani alçağına ve peşmergelerine karşı Kerkük sevdasıyla birlik olalım” diyen Kılavuz “Satılmış kanı bozukların akıllarını başlarından alalım. Gelin postal yalayıcılarına ve efendilerine kurdukları bu tezgâhı yerle bir edeceğimizi ilan edelim” ifadelerini kullandı.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.