Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Buzluk'tan iftira tepkisi

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Buzluk'tan iftira tepkisi

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Mustafa Buzluk, Gazi Üniversitesi’nin bölünerek bazı fakültelerin Hacı Bayram Üniversitesi çatısı altında toplanmasıyla ilgili çıkan protesto haberlerinde, ülkücü öğrencilere iftira atıldığını söyledi.

Üniversitelerin bölünmesini öngören tasarıya karşı, Gazi Üniversitesi'nde önceki gün öğrencilerin gerçekleştirdiği eylem sırasında istenmeyen olaylar yaşanmıştı.Bazı yanlı medya organları olayları ülkücü öğrencilerin çıkardığını iddia ederek, bu öğrencileri hedef göstermişti. Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Mustafa Buzluk, yaşananlar sonrası oldukça sert bir yazılı açıklama yaptı. 

GERÇEKLE BAĞI OLMAYAN HABERLER SERVİS EDİLDİ

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Mustafa Buzluk, Gazi'deki tatsız olayları çarpıtarak veren yanlı medya organlarına ateş püskürerek, "Sözde medya organları Gazi Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla alakalı mesnetsiz ve gerçekle bağı olmayan birtakım haberleri servis etmektedirler. Özel güvenlik kılığına girmiş birkaç provokatörün planlı bir şekilde üniversite öğrencilerine ve dava arkadaşlarımıza karşı uyguladığı akılalmaz hareketler karşısında ne yapılması gerekiyorsa o yapılmıştır" dedi. 

YALAN, İFTİRA...

Çarpıtılarak servis edilen olayla ilgili haberlerin Ülkücüleri karalama girişimi olduğunun altını çizen İl Başkanı Buzluk, "Bu kirli zihniyetin aşağılık iftiralarla Gazi Üniversitesi'ndeki dava arkadaşlarımızın göstermiş oldukları vakur ve feraset sahibi duruşa zarar vermek istedikleri görülmektedir. Yalanı, iftirayı ve şerefsizliği kendilerine yöntem olarak seçenlerin söz konusu Gazi Üniversitesi ve Ülkücüler olduğunda pervasızlaşmalarını ibretle izliyoruz. Öğrencilik hayatlarını başarıyla tamamlayıp kendilerini Türk milletinin ve devletinin hizmetine adamaya yemin etmiş Gazi Üniversitesi Ülkücüleri Türk milletinin gözbebeğidir" diye konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.