UÇURUMLU KALDIRIMA GEÇİCİ ÇÖZÜM

UÇURUMLU KALDIRIMA GEÇİCİ ÇÖZÜM

Habervaktim’in 22 Mayıs’ta ‘Dikkat! Uçurum var’ başlığıyla gündeme getirdiği sorun, geçtiğimiz günlerde beton bariyerlerin yerleştirilmesiyle geçici de olsa çözüldü.

ZAFER DENİZ / HABERVAKTİM

22 Mayıs’ta ‘Keçiören Yayla Mahallesi Seyitler Sokak’ta kaldırımın kenarında bulunan uçurum tedirgin ediyor’ diye Habervaktim Gazetesi’nin sayfalarına taşıdığı sorun, beton bariyerlerin kaldırımın kenarına yerleştirilmesiyle geçici de olsa çözüme kavuştu.

‘YOLUN KENARINDA YÜRÜYORLAR’

Kaldırımın beton bariyerlerle kapatılmasına aldırış etmeyen bazı vatandaşlar, yolun kenarında yürüyorlar. Bir bölge sakini bu durumla ilgili gazetemize şöyle konuştu: “Beton bariyerleri sağ olsunlar geçtiğimiz günlerde yerleştirdiler. Allah’a şükür, bu uçurumlu kaldırımda yürüyenler aşağı falan düşmedi, en azından benim şahit olduğum kadarıyla. Bence bariyerler, bir çözüm getirmedi, aksine yolu daralttı. Bazı kişiler, karşı kaldırımı kullanmak yerine yolun kenarında yürüyorlar. Hem kendi canını tehlikeye atıyor hem trafiği tehlikeye atıyor.”

BETON BARİYERLİ KALDIRIMIN OKULLARA UZAKLIĞI

Arama motorundan elde edilen bilgilere göre beton bariyerle kapatılan kaldırım, Tevfik Ünsal İlkokulu’na yaklaşık 450 metre uzaklıkta iken Şinasi Ortaokulu’na yaklaşık 850 metre, Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’ne ise yaklaşık 750 metre yürüme mesafesinde bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.