TYB'den okul kütüphaneleri için bağış kampanyası

TYB'den okul kütüphaneleri için bağış kampanyası

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından "Kitapsız Asla" ve "Kitabını Al Da Gel" çağrıları ışığında okul kütüphanelerine “Kitap Desteği Projesi” başlatıldı.

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi tarafından "Kitapsız Asla" ve "Kitabını Al da Gel" çağrıları ışığında okul kütüphanelerine “Kitap Desteği Projesi” başlatıldı.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Genel Merkezi tarafından okul kütüphanelerine destek için hazırlanan “Kitap Desteği Projesi” başladı.

"Kitapsız Asla" ve "Kitabını Al da Gel" çağrısından yola çıkan TYB, 1 ay boyunca bölgedeki okul kütüphanelerine destek için kitap bağışı kabul edecek.

Kitap bağışlarında en az 5 kitap bağışlanabileceği proje 20 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek.


ZİHİNLER KİTAPLARLA YENİDEN DURULACAK


Çağın modern hayatında insanı esir alan teknoloji ve teknolojinin eseri sanal âlemde giderek kaybolan gençliğin bulanıklaşan zihninin kitaplarla yeniden durulması; gençlere ve insanlara kitapların tılsımlı kapısını tekrar aralayabilmek; gençlerin kitaba, yazarına ve hayata daha sağlam ve içten dokunmalarını sağlamak amacıyla Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şube Başkanlığı tarafından "Kitapsız Asla" ve "Kitabını Al da Gel" çağrıları ışığında Okul Kütüphanelerine Kitap Desteği Projesi başlatıldı.


1 AY SÜRESİNCE BAĞIŞ YAPILABİLECEK


20 Ekim 2018 tarihinde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi’nde başlatılan proje kapsamında, okul kütüphanelerine toplanacak kitaplar için kitap bağışı süresi 20 Kasım 2018 olarak belirlendi. 1 ay boyunca kitap bağışı yapmak isteyen vatandaşlar, bağış yapabilecek. Kitap bağışını kitapların yazarları yanında kitabevleri, okurlar ve kitapseverler de yapabilecek. Belirtilen süre içinde kitap bağışında bulunmak isteyenler bağışlarını TYB Ankara Şubesine yapabilirler. 


EN AZ 5 KİTAP


Kitap bağışlarında en az 5 kitap bağışlanabilir. Kitabın, yazarın, kütüphanenin, okurun ve okumanın, farkındalığın, paylaşmanın önemini vurgulamak için TYB Ankara Şubesince başlatılan projeye kitabı ve insanı seven herkesin destek vermesi bekleniyor.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.