Türkiye'nin Çekya karşısında muhtemel 11'i belli oldu

Türkiye'nin Çekya karşısında muhtemel 11'i belli oldu

EURO 2024'te son 16 turuna çıkmak isteyen Türkiye, son maçını Çekya ile oynayacak. Kritik maç öncesi A Milli Takımımızın muhtemel 11'i belli oldu.

A Milli Futbol Takımı'mız, 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki son maçını yarın (26 Haziran Çarşamba) Çekya ile oynayacak.

1 puan alması halinde EURO 2024'te bir üst tura yükselecek olan Ay-yıldızlı ekibin mücadelesi saat 22.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU

Türkiye-Çekya maçında muhtemel 11'i şu şekilde:

Altay Bayındır, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper.

ÇEKYA MAÇINA RUMEN HAKEM

Türkiye-Çekya maçını Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Kovacs'ın yardımcılıklarını ise Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. Kritik mücadelenin dördüncü hakemi ise Espen Eskas oldu.

TÜRKİYE İÇİN SON ŞANS

Gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen ay-yıldızlı ekip, ikinci maçında ise Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Turnuvaya 2-1'lik Portekiz yenilgisiyle başlayan Çekya ise ikinci maçında Gürcistan ile 1-1 berabere kaldı. F Grubu'nda 6 puana yükselen Portekiz ikili averajla Türkiye'ye üstünlük sağladığı için son karşılaşmalar öncesinde grubu lider bitirmeyi garantiledi. Grupta, Türkiye 3, Çekya ve Gürcistan ise 1'er puana sahip.

A Milli Futbol Takımı'na grup ikinciliği için 1 puan yeterli olacak. Ay-yıldızlı ekip galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.