Türkiye'de ipi Manisa çekiyor! Teker teker denetlendi

Türkiye'de ipi Manisa çekiyor! Teker teker denetlendi

Manisa'da tarım araçları ve mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçlara denetim: 21 sürücüye ceza, 8 araç trafikten men edildi. Türkiye'de en çok traktörün bulunduğu şehir Manisa'da kaza sayısı da yüksek seviyelerde seyrediyordu.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 28-29 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiği denetimlerde 152 traktör ve 194 servis aracını kontrol etti. 21 sürücüye toplam 55.720 TL para cezası kesilirken, 8 araç trafikten men edildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 28-29 Haziran 2024 tarihlerinde Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı Akhisar, Alaşehir, Kula, Salihli, Soma Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirlikleri ile İlçe Trafik Birimleri tarafından kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, 30 ekip ve 57 personel ile tarım araçları ve mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçlar mercek altına alındı.

Denetimler kapsamında, 152 traktör ve 194 servis aracı kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda, trafik kurallarına uymayan 21 araç sürücüsüne toplamda 55.720 TL para cezası kesildi ve 8 araç trafikten men edildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla trafik kurallarına uyulmasının önemini vurguladı. Özellikle tarım aracı ve traktör sürücülerinin araçlarının güvenlik ekipmanlarını tamamlamaları gerektiği belirtildi. Bu tür denetimlerin aralıksız devam edeceği ve kamuoyunun trafik kurallarına uyması gerektiği hatırlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.