Türkayık, Güven Tazeledi

Türkayık, Güven Tazeledi

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığına, Servet Türkayık yeniden seçildi. Kongrede güven tazeleyen Türkayık, “2023’te yine en yüksek oyu almak için çalışacağız” dedi.  

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanlığına, Servet Türkayık yeniden seçildi.
AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatının 5. Olağan Kongre süreci tamamlandı. Mevcut başkan Servet Türkayık, kongrede 156 oy alarak yeniden ilçe başkanı oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongreye, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Orhan Yegin, Nevzat Ceylan, Zeynep Yıldız, Arife Polat Düzgün, , Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile partililer katıldı.

tbmm-001.jpg

Kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra gündem, faaliyet, gelir-gider ve hesap raporları okunarak ayrı ayrı oylamaya sunuldu. Gelecek dönem için tahmini bütçe raporu delegelere aktarılıp oylandıktan sonra mevcut Başkan Servet Türkayık’ın aday olduğu tek listeyle seçime gidildi.

21. YÜZYIL TÜRKİYE’NİN ASRI OLACAK
Kongrede konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, “Türkiye’nin bölgesinde verdiği mücadele sadece siyasi değildir. Büyük bir tarihin, büyük bir sorumluluğun ve büyük bir idealin mücadelesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan hakkın bayraktarlığını yaptığı için bugün hedef haline geldi. Onun için kim ne yarsa yapsın, 21. yüzyıl Türkiye asrı olacak. Buna Allah’ın izni ile kimse engel olmayacaktır. Artık bu millet şahlanmıştır. Bu millet ekonomik, iktisadi, sanayi en önemlisi şuur olarak şahlanmıştır” dedi.

124855273_756267821634031_5072277490823653247_o.jpg

2023’E EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ
Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ise 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümeyi sürdüreceklerini ifade ederek, “AK Parti, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongrelerini gerçekleştiriyor. Parti olarak milletle olan beraberliğimiz bu kongre sonrasında artarak devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere gösterdiği 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz’’ diye konuştu.

HİZMET YAPIYORUZ, GÖNÜLLER KAZANIYORUZ
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi: “18 ay önce görevi devralırken Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘Bir taraftan hizmet üretip diğer taraftan gönüller kazanacağız’ diye bir söz vermiştik. O günden bugüne hiç durmadan hep çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Hizmet belediyeciliği ve gönül belediyeciliği şiarından vazgeçmeden 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz, yürümeye devam edeceğiz” 

EN YÜKSEK OYU ALMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 
Kongrede güven tazeleyen AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, Pursaklar’ın Ankara’daki en genç ilçe olmasından dolayı 5. Olağan kongresi yaptıkları bilgisini verdi. Ankara’da AK Parti’ye oy oranına göre en fazla destek veren ilçelerin başında olduklarını belirten Türkayık, “2023 bizim için çok önemli. O hedefe ulaşmak için bütün çalışmalarımızı yapacağız. 2023’te yine en yüksek oyu almak için çalışacağız” dedi.  

YUSUF SAĞLAM/İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.