Türk Telekom'da Hedef Süper Lig

Türk Telekom'da Hedef Süper Lig

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Türk Telekom'un başkanı Şükrü Kutlu, yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını belirterek, "Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Hedefimiz Süper Lig" dedi.

2017-2018 Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne şampiyonluk parolasıyla başlayan Başkent temsilcisi Türk Telekom'da, başkan Şükrü Kutlu, yönetim kurulu üyeleri ve başantrenör Burak Gören, yeni sezon öncesi Türk Telekom Genel Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ŞAMPİYONLUĞA İNANCIMIZ TAM

Türk Telekom’un yeni sezon hedeflerinin konuşulduğu toplantıda açıklamalarda bulunan Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu," Türk Telekom'u tekrar layık olduğu yere taşımak için yeniden yapılanmaya gittik. İyi bir ekip oluşturduk. Çok iddialı bir şekilde geliyoruz. Biz yolumuzu çizdik. Gerekli her şeyi oluşturduk. Sizlerin de desteği sayesinde inşallah Süper Lig'e çıkacağız. Bir daha oradan inmemek için ne gerekiyorsa yapacağız. Şampiyonluğa inancımız tam. Bunun için gerekli her şeyi yaptık. Yıllardır mücadele ettiğimiz süper lige tekrar döneceğiz. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Hedefimiz süper lig" diye konuştu.
Yönetim, takım ve taraftar bütünleşmesiyle tamamen şampiyonluk hedefine odaklandıklarını ifade eden Kutlu," Lig öncesindeki Galenos Cup ve Memduh Öget Turnuvalarında rakiplerimizi yenerek kupaları kaldırdık. Bu sezon ki iddialarımızı burda da ortaya koyduk. Başarımızı sezon boyu sürdürerek şampiyon olup Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Süper Lig'e çıktıktan sonra da ilk hedefimiz şampiyonluk olacak. Ülkemizi tekrar uluslararası arenada temsil edeceğiz. Bunun için bir engel görmüyoruz." dedi.

TARAFTARIMIZA  VERİLECEK 
EN GÜZEL HEDİYE ŞAMPİYONLUK 

Yeni sezonda kaliteli bir kadro kurduklarını dile getiren Kutlu, "Transferlerimizi birbiri ardına tamamladık. Hedeflerimiz doğrultusunda en doğru adımları atmaya özen gösterdik. Yaz döneminde Baş antrenörümüz Burak Gören ile anlaşarak kendisinin istediği yerlere ve istediği profilde oyuncular aldık. Kaya Peker’den Ender Arslan’a, TJ Campbell’dan Can Akın’a kadar yaptığımız tüm transferler takımımızın gücünü en üst seviyeye çıkardı. Bu sezon Taraftarımıza  verilecek en güzel hediye şampiyonluk olacak. Bütün Başkentlileri maçlarımıza bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftar desteği çok önemli. Yeni sezon takımımıza ve diğer tüm kulüplere yeniden hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

AMATÖR BRANŞLARA BÜYÜK DESTEK
31 FARKLI SPOR DALINDA TOPLAM 89 MADALYA

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi olarak, Türkiye’nin geleceğine yatırım yaptıklarını, sporun gençlerin gelişimlerine sağladığı olumlu katkıdan hareketle Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce amatör sporcuyu da desteklediklerini kaydeden Kutlu, “Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü olarak 1954’ten bu yana Türk sporuna hizmet ediyoruz. Basketbola yaptığımız yatırımların yanı sıra 38 ilde 32 farklı branşta hem amatör hem de profesyonel olarak spor yapma fırsatı sunan spor kulüplerimizle; sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Amatör Spor Kulüplerimizle ülkemizde yaygın olmayan çok bilinmeyen wushu gibi, badminton, triatlon gibi spor branşlarını da tanıtma ve yaygınlaştırma hedefine de hizmet ediyoruz. Türk Telekom’un destek verdiği ve Türkiye’nin gururu olan kulüp sporcuları, 2016 yılı içerisinde 31 farklı spor dalında toplam 89 madalya kazandı.” şeklinde konuştu.

BAŞKENT SÜPER LİG'DE OLMALI

Başantrenör Burak Gören sorumluluklarının farkında olduğunu aktararak şöyle devam etti:

"Türk Telekom'u ait olduğu yere taşımak için bir mücadele içine girdik. Müthiş bir takım kurduk. Ankara'yı basketbolda layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız. En büyük amacımız, seyircisi salona sığmayan bir takım haline gelebilmek. İnşallah, şampiyonluğu kutlayacağımız günleri yaşarız. Ankara basketbolda yeniden Süper Lig'de olmalı."

İBRAHİM ETHEM ÜNAL/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.