Türk liderlerini duvarlara resmetti

Türk liderlerini duvarlara resmetti

Mamak’ı renklendirmeye devam eden Özgür Diler, son olarak Üreğil Mahalle Muhtarlığı binasının duvarlarına tarihe damga vurmuş Türk liderlerin portrelerini resmetti.

Mamak Belediyesi ilçede bulunan okul, muhtarlık, cami, trafo binası, park, uzun basamaklı merdivenler ve pazaryeri çevrelerinde bulunan boş duvarları ve merdivenleri çeşitli temalarla renklendirmeye devam ediyor. 

ATALARI DUVARLARA NAKŞETTİ 

İlçenin renklendirilmesinde yıllardır emeği olan ve Mamak Belediyesi’nin bünyesinde çalışan Amatör Ressam Özgür Diler, son olarak Üreğil Mahalle Muhtarlığı’nın duvarlarına tarihe damga vurmuş Türk liderlerin portrelerini resmetti. Selçuklu Sultanı Alparslan, Osmanlı padişahları ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün portrelerini duvarlara nakşeden Özgür Diler, bu tür renklendirme çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini söyledi. Diler, bu çalışmasının herkes tarafından beğenildiğini belirtti. 

MAMAK DAHA GÜZEL OLACAK 

İlçeyi renklendirme konusunda kendisine her konuda yardımcı olanlara teşekkür eden Özgür Diler, “Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül ile Park ve Bahçeler Müdürümüz Kamil Pektaş'a çok teşekkür ederim. Onların desteği ve halkımızın talebi ile Mamak’ı daha güzel hale getirmeye gayret göstereceğim” dedi. Diler, hiçbir resim eğitimi almadan kendi becerisi ile resim yapmayı öğrendiğini anlattı. 

 OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.