Türk güreşinde yeni başarı: Gençlerde ABB ASKİ Spor’a madalya geldi

Türk güreşinde yeni başarı: Gençlerde ABB ASKİ Spor’a madalya geldi

İspanya'da düzenlenen U-20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda, ABB ASKİ Spor'un genç güreşçisi Ahmet Eremekter, grekoromen stilde bronz madalya kazanarak Türk güreşinin başarısına bir yenisini daha ekledi.

Türk minder güreşinin köklü kulüplerinden ABB ASKİ Spor, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. İspanya'nın Pontevedra kentinde gerçekleştirilen U-20 Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden genç güreşçi Ahmet Eremekter, grekoromen stilde gösterdiği üstün performansla bronz madalyayı ülkemize kazandırdı.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN TEBRİK MESAJI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bu önemli başarıyı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Yavaş, genç güreşçiyi tebrik ederek gurur duyduğunu belirtti ve "Tebrikler Ahmet, seninle gurur duyuyoruz!" sözleriyle Eremekter'in başarısını kutladı.

TÜRK GÜREŞİNİN GELECEĞİ

ABB ASKİ Spor'un bu başarısı, Türk güreşinin genç yeteneklerle geleceğe umutla baktığını gösterdi. ASKİ Spor’un sistematik çalışmaları ve genç sporculara verdiği destek, uluslararası arenada madalyalarla taçlandı. Bu başarı, Türk güreşinin dünya çapındaki saygınlığını ve gücünü bir kez daha ortaya koyarken, Ankara’daki gelecek nesillere de ilham kaynağı olmaya devam etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.