Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal: Yaratılışa aykırı; bu tamamen sapkınlıktır

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal: Yaratılışa aykırı; bu tamamen sapkınlıktır

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal haziran ayında birçok ilde baş gösteren eşcinsellik propagandalarının milletin temelini hedef aldığını söyledi. Nuri Ünal, “Yaratılışa aykırı; bu tamamen sapkınlıktır” dedi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, eşcinsellik üzerine gazetemize yaptığı açıklamada toplumda eşcinsel veyahut LGBTi gibi kelimelerin tasvip edilemeyeceğini ve Türk-İslam kültüründe bu kelimenin bulunmadığını söyledi. İnsanların türemesinin bir erkek ve bir kadından; insan atasının ise Hazreti Adem ile Hazreti Havva olduğunu vurgulayan Nuri Ünal, “Dolayısıyla L, G, B, T, Q, Z gibi bir sürü harflerin yan yana gelerek oluşturulan veya oluşturmak istenen farklı cinsler yok. Yaratılışa aykırı. Bütün kainatı yaratan, her şeyi yoktan var eden ve insanı en şerefli varlık olarak yaratan Yüce Allah bizi bir erkek ve bir kadından yaratmış. Burada dolayısıyla bu bahsettiğiniz eşcinsellik, ne bileyim o LGBT diye kısaltılmış şekilleri veya şimdi ona farklı ilaveler ediyorlar. Bu tamamen bir sapkınlıktır. Eğer öyle bir farklı eğilimleri varsa tedavi olmaları gerekir” dedi.

nuriunal.jpg

TEDAVİ OLMALILAR

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, fıtrat olarak yaratılışın sadece erkek ve kadından oluştuğuna dikkat çekerek “Malum insanların ilk atası olarak yarattığı Hazreti Adem atamız ve Hazreti Havva anamız. Bütün kainatı yaratan, her şeyi yoktan var eden ve insanı en şerefli varlık olarak yaratan Yüce Allah’tır. Dolayısıyla L, G, B, T, Q, Z gibi bir sürü harflerin yan yana gelerek oluşturulan veya oluşturmak istenen farklı cinsler yok. Yaratılışa aykırı. Burada dolayısıyla bu bahsettiğiniz eşcinsellik, ne bileyim o LGBT diye kısaltılmış şekilleri veya şimdi ona farklı ilaveler ediyorlar. Bu tamamen bir sapkınlıktır. Eğer öyle bir farklı eğilimleri varsa tedavi olmaları gerekir” diye konuştu.

2-011.jpg

MİLLETE DİNAMİT ATILIYOR

Genel Başkan Nuri Ünal, hem Kur-an ayetlerinde hem de hadislerde insanların yaratılışı ve çoğalmasına ilişkin açık bildiriler olduğunu vurgulayarak, “Geçmişte sapkınlığa düşen kavimler oldu ve bunlar helak edildi. Şimdi yine insanın aklı almayacak bu oluşumları millete dayatmak; bu milletin çocuklarına, gençlerine, insanlarına bir farklı yol gibi göstermek isteniyor. Tamamen bilinçli ve bu milletin örfünü, adetini, geleceğini dinamitlemek için yapılan işler olarak görüyorum” şeklinde sözlerini sürdürdü.

nuriunal2.jpg

SAPKINLIĞA GEÇİT VERİLMEMELİ

Türk milletinin bugüne kadar sarsılmadan gelmesinin en önemli sebeplerinden birisinin aile yapısının güçlü olmasından kaynaklandığının altını çizen Nuri Ünal, “Aile bir tohum gibidir. O tohumu atarsınız. Tohumdan size bir verim çıkar. Ne ektiyseniz o çıkar. Bu insanlar da onur yürüyüşüyle toplumu kışkırtmak, karıştırmak ve evlilik müessesiyle helal olan şeyleri farklı alanlara götürmenin çabası içerisinde. Ne kadar milli, manevi veya birlik noktasında aykırılık, yani güvenlik boyutu var. Bir taraftan insani gelişme, ahlaki boyutu var. Bunlara da dikkat edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Akli Selim bütün insanlarımızla önce kendi çocuklarını, kendi ailelerini koruyarak çevrelerini koruyarak bu sapkınlığa geçit vermemeli. Tabi devletimizin kurumlarına da çok iş düşüyor. Bu milletin yarınlarını yok edecek bir anlayışa izin vermemeli. Tabii ki bunun kanuni yolunda da mevzuat dahilinde ilgili kurumlar mutlaka buna önlem almalı” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:İlk Sayfa Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.