Tümer Metin yazışmalarını okudu: İrfan ile ne konuştular?

Tümer Metin yazışmalarını okudu: İrfan ile ne konuştular?

Ünlü yorumcu Tümer Metin katıldığı sosyal medya programında, milli maçlarda performansını yükselten İrfan Can Kahveci ile arasında geçen mesajlaşmayı okudu.

Ünlü yorumcu Tümer Metin katıldığı sosyal medya programında, milli maçlarda performansını yükselten İrfan Can Kahveci ile arasında geçen mesajlaşmayı okudu. Metin İrfan hakkında açıklamalarda bulundu.

NTV Spor'un haberine göre ünlü yorumcu Tümer Metin, Asist Analiz YouTube kanalında İrfan Can Kahveci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tümer Metin'in açıklamaları şöyle:

"İrfan Can'a mesaj attım, 'Devam, o forma bize gelecek birader.' diye. Samimiyetle söylüyorum ekrandan bunu.

O da, 'Devam ağabey, yılmak yok' dedi. Yaklaşımı da hoşuma gitti.

İrfan Can konusu Mourinho'nun içini kemirmeli. Kemiriyor mu bilmiyorum ama kemirmeli.

Çünkü geçen sene rüştünü ispat etmiş, sallandığı bir dönemden güçlenerek anka kuşu gibi çıkmış bir İrfan Can'ın, bu sene forma savaşına girmiş olmasını ben yorumcu, bir futbol adamı olarak kabul etmiyorum.

Ben yaptım ya bunu, artık gerek yok bir daha, bir daha ispata. Hala çocuk kendini ispat etme derdinde. Şimdi bu milli takımdaki süreç... Adam gidiyor 2 milli maçı çözüyor, maç berabereyken. Kritik goller, puan getiren gollerdi bunlar. Doğal olarak 'Ben buradayım' diyor. Ben, İrfan Can'ın yerinde olsam tabi 50 yaş birikimi ve tecrübesiyle söyleyebiliyorum. Futbolcuyken fırtınalar kopar içinde. Yarın yine oynamadığı dakika yaslanırım arkama, bakarım keyfime. Hiç dert etmem. Artık ispat edeceği bir şey yok İrfan Can Kahveci'nin. Mourinho düşünsün."

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.