Tüm Manisa 5 Temmuz’a hazır olsun! Uyarı var

Tüm Manisa 5 Temmuz’a hazır olsun! Uyarı var

Manisa'da önümüzdeki günlerde hava durumu değişiyor. Sıcaklıklarda büyük bir değişiklik beklenmese de Cuma günü bambaşka bir hava Manisalıları karşılayacak!

Manisa'da hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteorolojinin verilerine göre, Cuma günü güneşli günlere kısa bir ara verilecek.

Manisa'da yaşayanlar, önümüzdeki günlerde hava durumuna dikkat etmekte fayda var! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel verilerine göre, Manisa'da 02 Temmuz Salı günü sıcak bir hava etkili olacak. Sıcaklık 24 ile 40 derece arasında değişecek ve nem oranı yüzde 14 ile yüzde 65 arasında olacak.

03 Temmuz Çarşamba günü de sıcaklıkların yüksek seyretmesi bekleniyor. Sıcaklık 26 ile 40 derece arasında olacak ve nem oranı yüzde 16 ile yüzde 56 arasında değişecek.

04 Temmuz Perşembe günü Manisa'da sıcaklıklar biraz daha düşecek. En düşük sıcaklık 24 derece, en yüksek sıcaklık ise 37 derece olacak.

derece.jpg

CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Ancak en dikkat çekici durum Cuma günü yaşanacak. Manisa’da gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 25 ile 37 derece arasında değişecekken, nem oranı yüzde 31 ile yüzde 73 arasında olacak.

Hafta sonuna doğru, 06 Temmuz Cumartesi günü ise az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 25 ile 36 derece arasında değişecek ve nem oranı yüzde 28 ile yüzde 81 arasında olacak.

Manisa'da hava durumu tahminleri ve geçmiş verilerine göre, Cuma günü gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Vatandaşlar, dışarı çıkarken bu durumu göz önünde bulundurmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.