Tugay Kerimoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sert eleştiri

Tugay Kerimoğlu'ndan Fenerbahçe'ye sert eleştiri

Tugay Kerimoğlu, Samsunspor-Fenerbahçe maçını değerlendirirken Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun tercihlerini eleştirdi. Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin beklenen oyunu sergilemediğini vurguladı.

Tugay Kerimoğlu, Samsunspor-Fenerbahçe maçını değerlendirirken Jose Mourinho'nun İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun tercihlerini eleştirdi. Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin beklenen oyunu sergilemediğini vurguladı. İşte o açıklama...

Tugay Kerimoğlu, Samsunspor-Fenerbahçe maçını TRT Spor'da yorumladı. Kerimoğlu, Mourinho'nun İrfan Can Kahveci tercihini eleştirdi.

Fenerbahçe'den beklediği oyunu Samsunspor'un oynadığını aktaran Tugay Kerimoğlu, "Maximin'in golde katkısı var ama oyunda ne katkısı var bilmiyorum. Bu oyun, bu tür camialarda kabul görmez. Fenerbahçe 21 gün sonra maça çıktı. Ben şunu bekledim; Fenerbahçe'nin önde basacağını bekledim ama baskıyı yapan Samsunspor. Ben Samsunspor'un oyununu beğendim. Bu mücadelenin karşılığını da aldılar" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de hiçbir futbolcunun iyi bir görüntü vermediğini söyleyen Kerimoğlu, "1-0 öndesin hala uzun oynuyorsun. Fenerbahçe'de şu oyuncu iyi diyebileceğin bir kişi yok. Topa sahip olduğundaki oyun, Fenerbahçe'nin oynayacağı oyun değil" dedi.

İrfan Can Kahveci tercihi sebebiyle Jose Mourinho'yu eleştiren ünlü yorumcu, "Szymanski'nin bu performansının oynadığı yerde İrfan Can Kahveci hayli hayli oynar kimse kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun Cenk Tosun'u tercih etmemesine değinen Kerimoğlu, "Dzeko oynadığında En-Nesyri'yi hamle olarak kullanıyorsun. Cenk'i neden hiç istemiyorsun, niye aldınız? Bir de onu gör. Ligi bilen oyuncu, En-Nesyri'den daha çok tecrübesi var" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.