TSYD Ankara Başkanı Hüseyin Doğru: 7 yıldır özlemiştik

TSYD Ankara Başkanı Hüseyin Doğru: 7 yıldır özlemiştik

TSYD Ankara Başkanı Hüseyin Doğru 7 yıldır özlenen Ankaragücü Gençlerbirliği maçı öncesi gazetemize konuşarak, “Ankaralı futbolseverler için bu yıl heyecanlı bir sezon. Biz de iyi bir başlangıç yapmak istedik” dedi. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen Ankaragücü-Gençlerbirliği Ankara Kupası karşılaşması bu akşam 20.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Maç öncesi gazetemize konuşan TSYD Ankara Başkanı Hüseyin Doğru, “Ankaralı futbol severlerin 7 yıldır özlediği bir derbiydi. Fair Play anlayışıyla geçmesini istiyoruz” dedi. Doğru, verdikleri katkılar için Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav’a teşekkür etti.  

turkiye-spor-yazarlari-dernegi,-ankaragucu,genclerbirligi,-ankara-kupasi,-tsyd-ankara-baskani-huseyin-dogru,-ankara-eryaman-stadyumu,-ankaragucu-baskani-mehmet-yiginer,-genclerbirligi-baskani-murat-cavcav,,.jpg

SAHA CEVAP VERSEYDİ TURNUVA TAKIMLARI HAZIRDI 

TSYD Ankara Başkanı Hüseyin Doğru, düzenledikleri bu kupayla Ankara seyircisini futbola doyurmak ve Ankara için heyecanlı geçecek sezon öncesi iyi bir gala yapmak istediklerini belirterek şöyle konuştu:

“Ankara futboluna, sporuna değer katmak istiyoruz. Bununla ilgili farklı projeler de hayata geçirdik. Bunun en büyük ayağını TSYD Ankara Kupası oluşturuyor. Geçen yıl düzenlenemeyen bir kupa vardı. Ancak bu sene sezon biter bitmez biz hazırlıklara başlamıştık. Başta Ankaragücü, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Eskişehirspor’unda onaylarını aldık. Ancak Süper Kupa maçını TFF Ankara’ya verince Eryaman Stadı’nda bir yoğunluk oluştu. Stadın bu kadar antrenman ve maçı kaldıramayacağı yönünde rapor çıkınca biz de değişikliğe gittik. Ankaragücü ve Gençlerbirliği ile tek maç usulü bir Ankara Kupası düzenlemeyi planladık.” 

ÖZLENEN DERBİYDİ 

“Ankaralı futbolseverler olarak yıllardır Ankara Derbisini özlemiştik. 7 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşacaklar. Biz de böyle bir Ankara Galası yapmak istedik. Sezon öncesi bir futbol şöleni yaşansın istedik. Bu organizasyonun asıl meselesi Ankara’daki futbol paydaşlarının bir araya gelmesini sağlamak, birlik beraberlik içerisinde iki takımın taraftarlarının Fair Play anlayışı içerisinde geçmesini umut ediyoruz. “

BU SEZON ANKARA İÇİN DAHA HEYECANLI GEÇECEK

“Bu sene 2 takımımız Süper Lig’de mücadele edecek. Bu yıl Ankara için ligin daha heyecanlı geçeceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Başkent’te bu takımların yoğunluğunun ekonomik ve sosyal olarak bir katkı sağlayacağını söyleyebilirim. Ankara Türk sporunun dinamik kentlerinden biridir. Milli sporcular, takımlar çıkarmış bir kenttir. Biz her zaman tüm sporcularımızın yanlarındayız.”

Erkal Erdoğan//HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.