TŞOF'ta kılıçlar çeklidi: Yolsuzluklara gereken cevap sandıkta verilecek

TŞOF'ta kılıçlar çeklidi: Yolsuzluklara gereken cevap sandıkta verilecek

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun yarın düzenleyeceği Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, mevcut başkan Mehmet Yiğiner açıklama yayınladı. Yiğiner, “Usulsüzlükler, yolsuzluklar ve haksızlıklara gereken cevap verilecek” dedi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, yarın yapılacak seçim öncesi mesaj yayınladı. Yiğiner, genel kurulun hayırlara vesile olmasını dilerken, haksızlıklara karşı gerekli cevabın sandıkta verileceğini sölyledi.

1-011.jpg

KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Yiğiner’in açıklamaları şöyle: 4 Temmuz’da gerçekleşecek olan TŞOF Olağanüstü Genel Kurulumuzun ulaşım esnafımızın geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Usulsüzlükler, yolsuzluklar, haksızlıklar ve akabinde Mahkeme kararı ile gelinen bu süreçte Federasyonumuza kara süren bu zihniyete gereken cevabı siz Kıymetli Başkanlarımın ve Yöneticilerimin sandıkta vereceğine olan inancım tamdır.

Bu vesile ile şu an Ankara’mıza gelen veya gelmekte olan Başkanlarıma ve Yöneticilerime hoş geldiniz diyor, TŞOF Olağanüstü Genel Kurulumuza katılım, destek ve dualarınızı bekliyorum”

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.