Trio ekibinden şok karar: Samsunspor'un golü öncesi faul var mı?

Trio ekibinden şok karar: Samsunspor'un golü öncesi faul var mı?

Eski hakemlerden oluşan Trio ekibi, Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki 2-2 biten maçın olay yaratan pozisyonlarını yorumladı. Özellikle Samsunspor'un golü öncesinde İrfan Can Kahveci'ye yapılan müdahale tartışma konusu oldu.

Eski hakemlerden oluşan Trio ekibi, Samsunspor ile Fenerbahçe arasındaki 2-2 biten maçın olay yaratan pozisyonlarını yorumladı. Özellikle Samsunspor'un golü öncesinde İrfan Can Kahveci'ye yapılan müdahale tartışma konusu oldu. İşte detaylar...

Trio ekibi, 2-2 sona eren Samsunspor-Fenerbahçe maçının tartışmalı pozisyonlarını beIN SPORTS'da değerlendirdi.

Filip Kostic'in sarı kart gördüğü pozisyonda karar doğru mu?

  • Deniz Çoban: Bu sarı kartla başladı maç. Faulü tartışırım. Hatta vermese daha çok kabul ederdim. Faul görmüyorum burada. Haydi faul gördünüz de sarı kartı hiç anlayamıyorum. Umut vaat eden atak yok, sportmenlik dışı hareket yok. Hakem bunu izleyince kendi kendine izah edemez.
  • Bülent Yıldırım: Hakem bunu izlese kendi de vermezdi. Faul yok. Kuvvetle muhtemel arkadan çektiğini düşündü, o yok. Umut vaad eden atak yok. Faul yok. Sarı kartı gereksiz buldum.
  • Bahattin Duran: Herhalde kapalı kaldı. Pozisyon alma mücadelesi var. Sarı kartı konuşmayacağım da faul falan değil bu.

31. dakikada Samsunspor'un penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu?

  • Bülent Yıldırım: Emre hakemin yerini gördü, eli hissedince kendini yere bıraktı. Devam kararı doğru.
  • Deniz Çoban: Bülent Hocamın dediklerine ilave, topla olay yeri arasında çok mesafe var, faulü arasanız da bulamıyorsunuz. Penaltı düşünemiyorsunuz.
  • Bahattin Duran: Top oraya gelseydi de bu pozisyon penaltı değildi.

74. dakikada Samsunspor'un penaltı beklediği pozisyonda devam kararı doğru mu?

  • Deniz Çoban: Penaltı olmaza çok güzel örnek. Hakem çok güzel tespit etti.
  • Bülent Yıldırım: Kendi bedeninden seken top, doğal konumdaki kapalı konumdaki sağ koluna geldi. Sola gelseydi penaltı olurdu. Penaltı söz konusu değil.
  • Bahattin Duran: Bu pozisyonda kesinlikle penaltı söz konusu değil. Doğal konumdaki kapalı sağ koluna geldi.

87. dakikada Samsunspor'un ikinci golü öncesi İrfan Can Kahveci'ye yapılan müdahale faul mü?

  • Deniz Çoban: Ne bir faul var ne de bir elle oynama! Gol temiz. Hakem arkadaşımız o kadar basit temaslara faul çaldı ki, o standarta bakınca buna da çalsa giderdi. 8. dakikada Kostic'e çaldığı faul ve sarı karta bakınca... Ne o fauldü ne bu faul. Bu gol temiz. Kimse bir şey aramasın.
  • Bülent Yıldırım: Samsunsporlu futbolcu avantajı elde edip İrfan Can'ın arkasına kaçtıktan sonra o küçük şarjdan İrfan faydalanmak istemiş. Bir ihlal görmüyorum. Burada faul yok.
  • Bahattin Duran: Samsunsporlu oyuncunun İrfan Can'a bir müdahalesi var elle, benim için bu müdahale bir ihlal değil, devam kararı doğru.

Kaynak:NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.