TIR çarpan üst geçidi şafakta söktüler

TIR çarpan üst geçidi şafakta söktüler

Protokol Yolu'ndabir TIR'ın çarpması sonucu büyükhasar alan üst geçit, dün sabahın erken saatlerinde başlatılan çalışmalar neticesinde kaldırıldı.

Protokol Yolu üzerindeki Pursaklar Saray mevkiinde bulunan dev bir üst geçit, dün sabahın ilk saatlerinde başlatılan çalışmalar sonucu kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından vinç yardımı ile uzun uğraşlar sonucu kaldırılan üst geçide geçtiğimiz günlerde bir TIR'ın çarptığı ve bunun sonucu üst geçitte ağır hasarların meydana geldiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre kaldırılan üst geçidin yerine önümüzdeki günlerde yenisi yapılacak. 

PROTOKOL YOLU TRAFİĞE KAPATILDI

img_0161.jpg

Protokol Yolu üzerinde hasar gören üst geçidin kaldırılması sırasında çalışmanın sürdüğü nokta üzerindeki 1 kilometrelik mesafe saatlerce trafiğe kapatıldı. Binlerce kişinin gelip geçtiği yolda trafiğin aksamaması için sürücüler, Saray Mahallesi'ndeki alternatif ara yollara yönlendirildi. Sürücüler, trafik levhaları ile de uyarıldı. Çalışmanın pazar gününe denk gelmesi nedeniyle pek fazla trafik yaşanmadı.

HABER VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERİLDİ

Bazı sürücüler ve vatandaşlar, böyle bir çalışmanın yapılacağına dair gerekli haberlerin verilmemesine tepki gösterdi.

S. Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.