Teröre Alet Olmamalıyız

Teröre Alet Olmamalıyız

Pursaklar’da Cantürk Ticaret’in yeni açılan mağazasında incelemelerde bulunan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Memduh Boydak, “İş ve aş sahibi olanlar teröre alet olmaz” dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Memduh Boydak, Ankara Pursaklar’da Bellona Bayisi Cantürk Ticaret’in yeni mağazasında incelemelerde bulundu. Boydak burada yaptığı konuşmada doğuya yatırım yaptıklarını şu anda Diyarbakır’daki tesislerde 200 kişinin çalıştığını, bunlardan hiçbirinin teröre alet olmadığını söyledi.

ANKARA EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ

Açılan yeni mağazanın Pursaklar için önemine vurgu yapan Boydak, “Hem ülkemiz, hem Ankara ekonomisi için önemli bir yatırım olan bu mekânı oluşturanları kutluyorum. Allah Hayırlı kazançlar versin” dedi. Cantürk Ticaret'in sahibi Mehmet Cantürk mağazada teşekkür konuşması yaparak "Böyle kalabalık bir meslektaş topluluğu ve güzide insanların davetimize icabet etmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Sayın Memduh Boydak ve Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ederim" diye konuştu.

İYİ VATANDAŞ OLMAK ÖNCELİĞİMİZ

Boydak Holding olarak, kuruluşlarından itibaren üretim odaklı çalıştıklarını belirten Memduh Boydak, “Biz üreterek güçlenen bir Türkiye’den yanayız. Odağımızda daima üretim ve istihdam var. Bugün geldiğimiz noktada, bu üretim gücümüz sayesinde güçlü markalarımız ve farklı iş kollarımız ile ulusal ve küresel pazarlarda önemli bir yer edindik. Bunu yaparken, hem kişisel olarak hem de kurumsal olarak iyi vatandaş olmak önceliğimiz. Ülke ekonomisi için değer oluşturmak bizim için büyük bir gurur vesilesi” ifadelerini kullandı.

KALABALIK KATILIM

Bellona bayileri ile birlikte Cantürk Ticaret'in yeni açılan mağazasında buluşmaya Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Başkan Yardımcıları Nedim Erçetin, Vedat Demir, Belediye Meclis Üyelerinden Hakkı Bayır, Malik Şahin Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil katıldı.     

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.