Tek isteği çocuklarının bakımını rahat bir şekilde karşılamak

Tek isteği çocuklarının bakımını rahat bir şekilde karşılamak

Karaparçük’te yaşayan salgın nedeniyle 3,5 aydır işe gidemeyen 3 çocuk babası Murat Keskin maddi zorluk içerisinde yardım bekliyor. 

Altındağ Karapürçek Mahallesi’nde yaşayan Murat Keskin (43) 3 çocuğuyla birlikte zorlu bir hayat mücadelesi veriyor. 3,5 ay önce corona virüs salgını önlemleri kapsamında iş yerinin kapanması sebebiyle maddi sıkıntılar geçiren Keskin’in 3 çocuğundan en küçüğü 9 aylık İsmail bebeğin beyninde rahatsızlık var. Diğer çocuklarının birinde de epilepsi rahatsızlığı bulunuyor. Murat Keskin’in tek isteği çocuklarının bakımını rahat bir şekilde karşılamak ve iyi bir iş. Keskin, “Doktorlar çocuğun beslenmesinin iyi yapılması gerektiğini söylüyor. İyi bir işim olursa aileme daha iyi bakarım” diyor.  

3,5 AYDIR İŞSİZİM
Çalıştığı iş yerinin corona virüs nedeniyle çalışmalarına ara verdiğini belirten Keskin yaşadıklarını şöyle anlattı:
“3,5 aydır evdeyim. Devletten 1000 TL yardım aldım. Çocuklarıma aylık 80 TL yatıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden de gıda yardımı aldım. Büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Çocuklarımızın daha iyi bir bakıma ihtiyacı var. 3,5 aydır da işsizim. Bana bir iş verirlerse çocuklarım için her zaman çalışmaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIN İYİ BESLENMEYE İHTİYACI VAR
Keskin 9 aylık oğlu İsmail’in rahatsızlığı sebebiyle zor durumda olduklarını belirterek, “Çocuğumum İsmail Keskin 9 aylık. Çocuğuma 5 ay önce epilepsi teşhisi koydular. Daha sonra Emar çekildi beyninden de bir rahatsızlığının olduğu ve ömür boyu bunu taşıyacağını söylediler. Çocuğumun iyi bir beslenmeye ve bakıma ihtiyacı var. Doktorlar, ‘İlgi, bakım ve sabır göstermeniz gerekiyor’ dedi. Şu an başka bir hastanede çıkacak sonuçları bekliyoruz. Benim 3 çocuğum var 2 tanesinde rahatsızlık var. Maddi olarak bunları karşılaması çok zor. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden ve Altındağ Belediyesi’nden edilecek yardımlar bizi çok mutlu eder” ifadelerine yer verdi. 

HABERMERKEZİ//İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.