Tehlikeye davetiye

Tehlikeye davetiye

Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı üzerinde yer alan kaldırımın taşla yığınlarıyla dolu olması yayaları güç durumda bırakıyor. Bulvarın üzerinde yürümek zorunda kalan vatandaşlar kaldırımın acı bir kaza yaşanmadan temizlenmesini istiyor.

Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı üzerinde yer alan yaya yolu, vatandaşların canlarını tehlikeye atmasına neden oluyor. Yaya yolu üzerinde bulunan taş yığınlarının yolu yürünemez hale getirmesi, vatandaşları mecburen bulvar üzerinde yürümeye itiyor. Vatandaşlar yaya yolunun herhangi bir can kaybı yaşanmadan temizlenmesini istiyor.

BİR AN ÖNCE TEMİZLENMELİ

Bulvar üzerinde araçların hızlı seyretmesinden dolayı yaya yolunun bir an önce temizlenmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, yapılacak bakım ve onarımların hızlandırılmasını istedi. Celal Bayar Bulvarı’nın ayrıca en işlek bulvarlardan biri olduğunu belirten vatandaşlar geçit üzerindeki taş yığınlar yüzünden yola inerek yürümek zorunda kaldıklarını, trafiğin akışının tehlikeye girdiğini belirtti.

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE NEDEN OLUYOR

Aynı zamanda taş yığınlarının görüntü kirliliğine de neden olduğunu belirten vatandaşlar ilgililerin bir an önce yaya yolunun bakımını bitirmesini talep etti. Vatandaşlar, “Burası bulvar olduğu için araçlar çok hızlı seyrediyor. Yaya yolu kapalı olduğu için mecburen yolda yürümek zorunda kalıyoruz bu da hem trafiği hem de yayaların can güvenliğini tehlikeye sokuyor. Ayrıca işlek bir bulvar olduğu için görüntü kirliliğine neden oluyor” ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.