Sportmen Başkan

Sportmen Başkan

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, eşofmanlarını giyerek Zirve dostları adı altında doğa yürüyüşü yapan bir trekking grubuyla dağ, tepe, yayla demeden Aydost Dağı eteklerinde 11 kilometrelik yol kat etti.  

Zirve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri diğer bir adıyla Zirve dostları Çubuk’taki Aydost Dağı’nda bulunan Yıldırım Alveren Yaylası’ndan Ay Kayası’na uzanan 11 kilometrelik oldukça keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 

ÇUBUK’UN EŞSİZ MANZARALARI VE DOĞA...

Çubuk Belediyesi öncülüğünde geçtiğimiz pazar günü düzenlenen doğa yürüyüşüne 30’u aşkın trekkingcinin yanı sıra Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da katıldı. Başkan Acehan’ın yürüyüşteki sportif hali dikkat çekti. Hafta sonu güneşli havanın ve muhteşem yeşil doğanın tadını çıkaran Zirve dostları, mola yerlerinde spor yapıp bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Grup, yürüyüş güzergâhlarındaki çeşmelerden soğuk kaynak suyu içip doğada kendiliğinden yetişen yiyeceklerin tadına baktı. 

DOĞAYA SAHİP ÇIKILDI

Zirve dostları çevre bilinci ile hareket ederek doğada buldukları çöpleri toplamayı ihmal etmedi. Yıldırım Alveren Yaylası’ndan başlayan zorlu aynı zamanda keyifli yürüyüş Ay Kayası’na ulaşılması ile sona erdi. Doğa severler, böylelikle geçtiğimiz hafta sonu güzel manzaraların tadını çıkarttı. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.