Sokakta başıboş dolaşan köpekler vatandaşları tedirgin ediyor

Sokakta başıboş dolaşan köpekler vatandaşları tedirgin ediyor

Bentderesi’nde özellikle akşam saatlerinde sayıları çoğalan köpekler, vatandaşı tedirgin ediyor.

Bentderesi minibüs duraklarının bulunduğu bölge ve çevresinde başıboş gezen köpekler vatandaşlara korkulu anlar yaşatıyor. Köpeklerin minibüs duraklarına gitmek isteyen vatandaşlara saldırdığını belirten çevre esnafı özellikle hava karardığında vatandaşların tedirgin olduklarını belirtiyor.

Vatandaşı tedirgin ediyor

4d583c15-b070-4b08-b373-11772090095a.jpg

Bentderesi’nde hava kararınca sayıları artan köpekler vatandaşı tedirgin ediyor. Akşam saatlerinde minibüse binmek için minibüs duraklarına giden vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken, minibüs şoförleri köpeklerin yolculara saldırdığını belirtiyor. Havanın kararmasıyla birlikte sayılarının 30’un üzerine çıktığını belirten vatandaşlar güzergâhta aydınlatma bulunmamasının ise ayrı bir sorun olduğunu ifade ediyor.

Aydınlatma çalışması yapılsın

Başkent’in birçok noktasında aynı sorunla karşılaştıklarını belirten vatandaşlar artan köpek sayılarından şikâyetçi olduklarını belirtirken, köpeklerin bir araya geldiğinde saldırdıklarının altını çiziyor. Can güvenliğinden endişe eden vatandaşlar yetkililerden ise acil çözüm talep ediyor. Bentderesi güzergâhında aydınlatma olmadığını da belirten vatandaşlar minibüs duraklarına giden güzergâhına aydınlatma direkleri konulmasını istiyor.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.