Şoförlere zor anlar yaşatan yol asfaltlanmayı bekliyor

Şoförlere zor anlar yaşatan yol asfaltlanmayı bekliyor

TOKİ Yapracık Konutları sakinleri Eskişehir Yolu ile bağlantı yollardan biri olan Yukarı Yurtçu Yolu’nun bozuk olduğunu, sürücülerin zor anlar yaşadığını belirterek asfaltlanmasını istiyor.

TOKİ Yapracık Konutları’nın Eskişehir Yolu ile bağlantı yollarından biri olan Yukarı Yurtçu Yolu’nun asfaltının hayli bozuk olması şoförlere zor anlat yaşatıyor. Gazetemize konuşan çevre sakinler yolun uzun zamandır böyle bozuk olduğunu pek çok aracın ufak çaplı maddi hasara uğradığını belirtirken, “Yolun bakım sorumluluğun hangi belediyede olduğunu bilmiyoruz ama hem Ankara Büyükşehir Belediyesi hem de Etimesgut Belediyesi yetkililerinden yolun düzeltilmesini istiyoruz” dedi. Objektiflerimize yansıyan karelere yolun baştanbaşa kazıldığı bazı noktalarda araçların yavaşta olsa geçişinin zor olduğu görülüyor. Bazı şoförler ise yolda ani fren yapmak zorunda kalıyor. 

whatsapp-image-2020-11-16-at-11.24.00.jpeg

TOPRAK, KUM AKTI; TAŞ VE KIRIK ASFALT KALDI 
Yolun üzerinde çalışmalar yapıldığını ve yağmurdan sonra çukurların daha da çok büyüdüğünü belirten vatandaşlar, “Yapracık konutlarında oturuyoruz. Burası Eskişehir Yolu’na bağlantı yollarımızdan bir tanesi. Sabah ve akşamları araba sayısı burada artıyor. TOKİ Turkuaz kavşağından dolanmak istemeyenler buradan inip çıkıyor. Fakat yolun üzerinde geçtiğimiz dönemlerde birkaç çalışma yapıldı ve asfalt zarar gördü.  Üzerine yağmur da gelince arasındaki toprak ve kum aktı yerine taş ve kırık asfaltlar kaldı. Bilmeyenler zaten mutlaka bir iki çukura çok sert şekilde düşüyor. Bilenler yavaş gidiyor ya da diğer yolu kullanıyor. Yolun bakım sorumluluğunun hangi belediyeye ait olduğunu bilmiyoruz ama hem Ankara Büyükşehir Belediyesi hem de Etimesgut Belediyesi yetkililerinden konuyla ilgilenmelerini istiyoruz” dedi. 

whatsapp-image-2020-11-16-at-11.23.59-(1).jpeg

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.