Siteler'den kan seferberliği

Siteler'den kan seferberliği

Siteler'deki esnaflar, artan kan ihtiyacı için adeta seferber oldu. Ankara Mobilyacılar Odası'nın çağrısıyla Kızılay'a kan vermek isteyen esnaflar, seyyar araç önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İlk kan bağışı Başkan Hüseyin Taklacı’dan geldi.

Türkiye'de "mobilyanın kalbi" olarak adlandırılan Siteler'de esnaf, Afrin ve artan kan ihtiyacı için seferber oldu. Türk Kızılayı tarafından yapılan kan bağışı çağrısına Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler  Odası (ANKAMOB) sosyal sorumluluk kapsamında destek verdi. Dün sabah saatlerinde oda genel merkezi önünde kurulan Kızılay'ın seyyar aracına kan vermek isteyen esnaflar uzun kuyruk oluşturdu.  Siteler'deki kampanya kapsamında ilk kanı ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı verdi.  

SİTELER KIZILAY'A DESTEK OLDU

dsc_0227.jpg

Kan bağışına ihtiyaç olması nedeniyle  Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler  Odası olarak böyle bir kampanyaya katkı sağlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Başkan Hüseyin Taklacı, "Siteler esnafımız sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirdi. Bugün yüzlerce kişi işini gücünü bırakarak artan kan ihtiyacına destek olmak için kan vermeye geldi. Oda olarak esnafımızla bir kez daha gurur duyduk" dedi. Taklacı,  “Her zaman bağışında bulunmalıyız. Çünkü kana her zaman ihtiyaç var. Vatandaşlarımızı da kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ İHTİYAÇ 

dsc_0213.jpg

Türk Kızılayı'na kan vererek destek olan bir Siteler esnafı ise şunları söyledi: "Sorumluluk gereği biz de kanımızı vermeye geldik. Biliyoruz ki kan acil değil sürekli ihtiyaç. Kan lazım olduğu zaman kanın ne kadar kıymetli olduğunu öğreniyoruz. Onun için düzenli bir şekilde kan vermeyi sürdürüyoruz. Ancak işlerden dolayı bazen gecikebiliyor. Kızılay'ın seyyar araçlarının gelmesi bizim için çok iyi oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.