Siteler’de trafik çıkmazı

Siteler’de trafik çıkmazı

Siteler’de Ulubat Sokak’tan Sırma Sokağa dönmeye çalışan bir TIR, çift sıra yapılmış park sonucunda yolun daralması ile bir türlü dönemedi ve ortaya bu manzara çıktı.

Siteler’de Ulubat Sokak’tan Sırma Sokağa dönmeye çalışan yükünü boşaltmış bir TIR, çift sıra yapılan park sonucunda yolun daralması ile bir türlü dönemedi. Metrelerce uzunluktaki TIR’ın birbiriyle kesişen ve bir hayli işlek olan iki sokağı kapatması ile bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Yanlış park eden araçların sürücüleri bulunamayınca trafiği kilitleyen TIR da dönemedi. Pek çok sayıda sürücü dakikalarca, kontağı kapalı bir şekilde trafiğin açılmasını bekledi. Uzun araç kuyrukları oluşmasından dolayı sürücüler, geri geri çıkmakta zorlandı. 

SÜRÜCÜLER 45 DADİKA KONTAK KAPATTILAR 

Yaklaşık 45 dakika süren trafik karmaşası, sokağa çift sıra park eden araç şoförlerine ulaşılması ile sona erdi. Sokaktan park halindeki araçlarını kaldıran sürücülerle birlikte TIR, rahatlıkla dönebildi. Bölgedeki trafik yeniden işlemeye başladı. 

İÇİNDEN ÇIKILMAZ HAL ALDI

Siteler’in trafik ve otopark sorununun her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal aldığı bu olayla bir kez daha kanıtlandı. Yahya Galip Vergi Dairesi önündeki Sırma Sokak’ta önceki gün öğle saatlerinde muhabirimizce çekilen bu fotoğraf, Siteler’deki trafik sorununun artık ciddi boyutlara ulaştığını gösterdi. Bölgedeki esnaflar bu konuda bir an önce önlem alınmasını talep ediyor. 

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.