Siteler’de fuhuş pazarlığı

Siteler’de fuhuş pazarlığı

Siteler’de akşam saatlerinde dükkânların kapanmasıyla birlikte başlayan fuhuş pazarlığına karşı önlem alınmasını isteyen bölge esnafı, “Yetkililerden bir an önce çözüm talep ediyoruz” dedi.

Son günlerde Siteler’i mesken tutan hayat kadınları bölge esnafının tepkisini topluyor. Havanın kararmasını dahi beklemeyen hayat kadınları birçok esnafın şikâyetine neden olurken, pazarlık için oluşan araç kuyrukları da gözlerden kaçmıyor. Özellikle bölgedeki restoran sahipleri ile mesaiye kalan dükkân sahiplerinin tepki gösterdiği fuhuş pazarlığı çözüm bekliyor.

ARAÇLAR KUYRUK OLUYOR

Siteler’de artan fuhuş pazarlığına çevre esnafı tepki gösteriyor. Birçok hayat kadını dükkân önlerini mesken tutarak fuhuş pazarlığına soyunuyor. Çevre esnafından gelen şikâyetler üzerine bölgeye giden muhabirimiz yapılan pazarlığı an be an görüntülerken,  fuhuş için oluşan araç kuyrukları da gözlerden kaçmıyor.

RESTORAN MÜŞTERİLERİ RAHATSIZ OLUYOR

Bölgede bulunan ve özellikle mesai saatinden sonra da açık olan restoranların tepki gösterdiği hayat kadınlarına çevre esnafı çözüm talep ediyor. Bölgede bulunan bir restoran çalışanları yapılan pazarlığı şöyle ifade ediyor, “Önceden buralarda bu tür olayları görmezdik. Son zamanlarda artış gösterdi. Hemen hemen her köşede bir kadın duruyor. Havanın kararmasını dahi beklemiyorlar. Saat 18.00 gibi sokaklara çıkıyorlar. Dikkat çekmemek için açık olan restoran önlerinde bekliyorlar. Müşterilerimiz bu durumdan rahatsız oluyor” ifadelerini kullandı.

GENÇLERE KÖTÜ ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

Marangozluk yapan bir başka esnaf ise hayat kadınlarının gençlere kötü örnek olduğunu belirterek, “İşlerin yoğun olduğu akşamlar mesaiye kalıyoruz ve bu manzaraya şahit oluyoruz. Yanımızda çalışan birçok genç eleman çalışıyor. Aileleri onları bize emanet edip mesaiye kalmalarına izin veriyor. Biz gençlerin bu tür manzaralarla karşılaşmasını istemiyoruz. Bu yüzden yetkililerden çözüm talep ediyoruz” dedi.

KAVGA VE TARTIŞMALAR YAŞANIYOR

Bölgede cam ve alüminyum doğrama dükkânı bulunan bir başka esnaf ise hayat kadınları yüzünden birçok kişinin akşam saatlerinde Siteler’e geldiğini ve sürekli kavga ve tartışmalar yaşandığını belirtti. Dükkân sahibi, “Siteler’de mesai bittiği anda bu kadınlar ortaya çıkıyor. Birçok kişi de kadınlar için bu bölgeye geliyor. Sürekli tartışmalar ve kavgalar yaşanıyor. Kadınlar hangi dükkânın önünde bekliyorsa, çevreden gelip geçen insanlar o dükkân sahibinin bu işi yaptığını sanıyor ve birçok esnaf bu konuda mağdur oluyor. Ayrıca dükkânlarımızın bereketini kaçırıyorlar” dedi.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.