Siteler şahlanacak

Siteler şahlanacak

Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, yapımında son aşamaya gelinen teşhir alanıyla ilgili, "Açılışı referandum öncesi yapmayı düşünüyoruz" dedi. Taklacı, bu teşhir alanıyla birlikte Siteler'in şahlanacağını kaydetti.  

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Samsun yolu üzerinde yapımı devam eden Siteler esnafının vitrini olacak showroom ve satış mağazasının son durumuyla ilgili bilgileri Habervaktim ile paylaştı. 

VİTRİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
32 bin 555 metrekare üzerine kurulu teşhir alanında şuanda vitrin çalışmalarının sürdüğünü, monte işlemlerinin bitmesinin ardından dükkan sahipleri tarafından dükkan içlerine malzemelerin yerleştirileceğini kaydeden Taklacı, mobilya sezon açılışına kadar merakla beklenen showroomu yetiştireceklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI İLE BAŞBAKAN KATILACAK
Açılışla ilgili de bir bilgi veren Taklacı, "Açılışı referandum öncesi yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda tam bir netlik yok. Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, devlet büyüklerimizin katılım sağlaması için en net tarihi o belirleyecek. Yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Binali Yıldırım'ın da katılmasını ön görüyoruz. Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın katılımını Melih Bey ayarlayacak" dedi. Başkan Gökçek'in Siteler'i her daim desteklediklerini belirten Taklacı, "Kendisine teşekkür ediyoruz. Siteler esnafına sürekli destek veriyor" diye konuştu. 

YAKLAŞIK 600 ÇEŞİT ÜRÜN...
Yakın zamanda açılması beklenen teşhir alanını "Ankara'nın mobilya sektöründe dirilişe geçme noktası" olarak değerlendiren Taklacı şunları söyledi: "Böyle bir showrooma Siteler olarak ihtiyacımız var. Orada otopark sıkıntısı olmayacak. Gelen müşteri 600'e yakın çeşit ürünü showroom çatısı altında bulabilecek. Mobilya sektörünün değişik dalları da orada bulunacak. Anlayacağınız o teşhir alanının Siteler'e büyük katkısı olacak. Siteler adeta şahlanacak. 'Siteler ürünü istiyorum' diyen vatandaş orada aradığını bulabilecek" 

SHOWROOMA TAM DESTEK
Bu showroomun etkisiyle Siteler'deki imalatçı, boyacı, döşemeci ve diğer sektördeki kişilerin işi de canlanacak. Siteler esnafının işi artacak. Bu tarz showroom mobilya üzerine çalışan tüm illerde var. Bir bizde yoktu. Onun için burası büyük bir değer olacak. Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül de bu işin gelişmesi için ellerinden ne gelirse yapacaklarının sözünü bize verdi. Öte yandan eğer burası çok beğenilirse Keçiören Belediye Başkanımız Mustafa Ak da , Ovacık'a da mobilya showroomu yapabileceklerini belirtti." 
OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.