Sigaradan Tiksindiren Proje

Sigaradan Tiksindiren Proje

Habervaktim’e konuşan Uluslararası Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği Başkanı Uğur Yüksel, Yeşiladam projesiyle sigara ve alkole savaş açtıklarını söyledi. Yeşiladam olarak sigara ve alkole karşı geliştirdikleri ürünlerle birçok kişinin bağımlıktan kurtul

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

Yeşiladam olarak bilinen Uluslararası Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği Başkanı Uğur Yüksel, Habervaktim’e sigara bağımlılığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yeşiladam olarak sigara ve alkole karşı geliştirdikleri ürünlerle birçok kişinin bağımlıktan kurtulduğunu ifade eden Uğur Yüksel ürünlerin yüzde 95’in üzerinde başarı sağladığını ifade etti.

SİGARADA 4 BİN ÇEŞİT ZARARLI MADDE VAR

Sigarayı bırakmak için birçok yöntem olduğunu söyleyen Yüksel, “Sigara paketinin üstünde öldürür diye yazıyor, sigaranın içerisinde 4 bin çeşit zararlı madde olduğunu biliyoruz. Ve sigara bağımlılık yapıyor, içtiğinizde 55 saniye içerisinde beyne ulaşıyor ve serotonin mutluluk hormonunu salgılıyor. Nikotin çekilmeye başladığından itibaren tekrar ona ihtiyaç duyuyorsunuz bu bir kısır döngü. Sigarayı içimce adrenalin salgılıyorsunuz ve kalp atışlarınız hızlanıyor, geçici bir heyecan veriyor. Kandan nikotin çekilince tekrar içme ihtiyacı duyarsınız bu ömür boyu böyle devam ediyor. Biz sigarayı bırakmak için a yöntemi b yöntemi hiç biri fark etmiyor, bütün yöntemleri destekliyoruz” açıklamalarını yaptı.

YÜZDE 95’LERİN ÜZERİNDE BAŞARI SAĞLIYORUZ

Dünyaya örnek olacak bir proje geliştirdiklerini savunan Yüksel, “Sigarayı bırakmakla ilgili dergiler çıkarttık, tiyatro ekibimiz var. Ayrıca birde ürün geliştirdik, bu üründe yüzde 95’lerin üzerinde başarı sağlıyoruz. Öyle ki ilaçtan 4 paket içip dördüncü gün bırakanlar, tır şoförlerinden 3 paket içip bırakanlar oldu. Aynı zamanda bu ürünün gelirini dağıtıyoruz, alıp kullanan 4 kişiye önerenlere çekilişsiz kurasız çeyrek altın veriyoruz ve adına da bir fidan dikiyoruz. Türkiye’den dünyaya örnek böyle bir proje olmasını istiyoruz. Yeşiladam olarak ta Uluslararası Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği’yle de organizeyiz, dünyaya örnek olacak bir proje geliştirdik” dedi.

MANEVİ OLARAK DESTEK İSTİYORUZ

Geliştirdikleri ürünlerin başka ülkelerde bulunsaydı dünyaya örnek olabileceğini belirten Yüksel, “Ürünle ilgili geçen kullanan bir arkadaşımız Avusturya Viyana’dan aradı, bu 13 alışım sizden dedi. Ankara’da avukatlık yapıyormuş sigara içmeyi bırakmış başka arkadaşlarına önermiş ve zincirleme olarak müthiş bir şekilde işe yaradığını ifade etti. Bu ürün bir Amerikalının, bir İsraillinin elinde olsa bütün dünyaya örnek olur. Niye Türkiye’den böyle güzel bir ürün çıkmasın onun için biz destek istiyoruz Uluslararası Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği ve Yeşiladam’a herkesin manevi olarak desteklemesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

ALKOL BAĞIMLILIĞI SİGARAYA İÇME RİSKİNİ YÜKSELTİYOR

Ürünlerin tamamen bitkisel ve doğal olduğunu söyleyen Yüksel,  “Üründe toplamda 14 tane bitki var, hem tiksindiriyor hem de içme saat aralığını öteliyor, serotonin mutluluk hormonlarını nikotin almadan salgılatılmasını sağlıyor. Alkol bağımlılığı yoksa garanti veriyoruz. Alkol bağımlılığı olanların geri başlama riski daha yüksek. Alkol içinde ayrı bir ürünümüz var oda bir uzman eczacının kobaylar üzerinde yoksunluk senatomu üzerine çalışılmasını yapılmış bir doktora tezi. Stres, gerginlik, uyku bozukluğu gibi konularda da yardımcı oluyor. Biz bağımlılıkla ilgili her türlü çalışmalar yapıyoruz” diye konu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.