'Seyirci kalmayacağım'

'Seyirci kalmayacağım'

Altındağ Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtar Adayı Sultan Gökdemir, göreve başlaması halinde mahallesindeki hiçbir sıkıntıya seyirci kalmayarak, çözüm odaklı çalışacağını söyledi. 

Altındağ’a bağlı Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtar Adayı Sultan Gökdemir, seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Gökdemir, göreve başlaması halinde mahalle sınırlarında bulunan İskitler’in var olan sıkıntılarına çözüm bulmak için var gücüyle çalışacağını belirtti. 

MEVCUT HALİ KADERİ DEĞİLDİR

Gökdemir, “İskitler’in konut alanlarındaki mevcut hali kaderine terk edilmiş mahalle sakinleri ve mülk sahiplerine adeta İskitler’de yaşam hakkı verilmemiştir. Hâlbuki yerel yönetimler bir yere yatırım yapıyorsa bu yatırımdan öncelikli olarak o bölgede yaşayan insanların faydalanmasını sağlamalıdır. İskitler’de bunun tam tersi olmuştur. Tüm bunlar ışığında İskitler’in mevcut hali kaderi değildir. 31 Mart tarihinde yeni bir belediye yönetimi bizleri beklemektedir. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığına gerekse Altındağ Belediye Başkanlığına kim seçilirse seçilsin, Ankara’da ilk yapması gereken iş İskitler’in mevcut haline bir an evvel çeki düzen vermesi olmalıdır” dedi.

MAHALLEMİZİN SAKİNİ DEĞİL, SAHİBİ OLALIM

Zübeyde Hanım Mahallesi’ne 31 Mart’tan sonra kadın eli değeceğine değinen Gökdemir, “Mahallemiz için kim hayırlı olacaksa seçimi o kazansın. Önemli olan yaşadığımız bölgenin gelişimine katkı sağlamak. Kimin daha iyi katkı sağlayacağına da mahalle sakinlerimiz karar verecek. Mahallemizde yaşayan bütün sakinlerimizi mahallemizin sahibi olmaya davet ediyorum. Mahallemize sakinler olarak bizler sahip çıkarsak, sahiplenirsek çözemeyeceğiz, altından kalkamayacağız sorun yoktur” diye konuştu. 

ADEM ORMAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.