Sevilen iş ağır gelmez

Sevilen iş ağır gelmez

Keçiören sokaklarını 7 yıldır elindeki faraşı ve süpürgesiyle yaz-kış demeden temizleyen belediye çalışanı Ahmet Ayan, “İşimi severek yapıyorum. İnsan işini severek yaparsa yaptığı iş asla ona zor gelmez” dedi.  

Her gün geçtiğimiz sokaklar onların elinden geçiriyor. Bizim belki bir çöp attığımız, dönüp bakmadığımız kirli yerleri onlar gün boyu gezerek temizliyor. Şehrin temizliğini borçlu olduğumuz çoğu kişinin yanlarından geçerken bazen ‘Kolay gelsin’ bile demeyi unuttuğumuz sokaklarımızı temizleyen temizlik görevlileri. 

Onlardan biri olan ve 7 yıldır bir elinde süpürge bir elinde faraşıyla Keçiören sokaklarını temizleyen Ahmet Ayan gazetemize konuştu. 3 çocuk babası Ayan her gün 8 saat boyunca sokakları çöplerden arındırıyor. İşini sevdiğini belirten Ayan, “İşimi severek yapıyorum, insanların davranışlarından da memnunum” diyor. Vatandaşların yere çöp atma konusunda daha dikkatli olduğunu söyleyen Ayan, “Yere çöp atanları da ben uyarıyorum ”dedi. 

7 YILDIR SOKAKLARDAYIM

Ayan Keçiören Belediyesi’nin temizlik görevlisi ve her gün mesaisini sokaklarda dolduruyor. İşini severek yaptığını söyleyen Ayan, “Sevilen iş ağır gelmez” diyerek şunları söyledi: “7 yıldır sokaklarda temizlik görevi yapıyorum. Günde 8 saat sokakları geziyorum. Ve kirletilen yerleri temizleyerek geziyorum. Ben işimi severek yapıyorum. İnsanların bakışlarından da memnunum. Güzel davranıyorlar bende hakkını vermeye çalışıyorum. En başta ben işimi severek yapıyorum. İnsan işini severek yaparsa asla zor gelmez. Ben 3 çocuk babasıyım bir kızımı da buradan kazandığımla üniversitede okutuyorum. ” 

BAŞKANIMIZDAN MEMNUNUZ 

Ayan, iş şartları konusunda da Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a bir teşekkür etti. Şartlarının iyi olduğunu belirten Ayan, “ Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Ak’a çok teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun. Şartlarımız gayet iyi” dedi. 

Erkal Erdoğan // HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.