Servisçilerde 'Elmadağlı' dönemi

Servisçilerde 'Elmadağlı' dönemi

Ankara Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. 3 adayın yarıştığı seçimde 2 bin 121 geçerli oydan 1249'unu alan Tuncay Elmadağlı, 20 ay aranın ardından yeniden başkan oldu. 

Ankara Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası’nın seçimli olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Salonu’nda tekrarlanan seçimde mevcut Oda Başkanı Halil İbrahim Seyfi, bir önceki Oda Başkanı Tuncay Elmadağlı ve Zeki Yıldırım olmak üzere üç aday yarıştı. 2 bin 121 oyun geçerli sayıldığı olağanüstü seçimde Tuncay Elmadağlı 1249, Halil İbrahim Seyfi 777, Zeki Yıldırım ise 95 oy aldı. 17 oy ise geçersiz sayıldı. Tuncay Elmadağlı, yaklaşık 20 ay sonra yeniden Oda başkanı oldu.   

GENEL KURUL ÜYELERİ YENİDEN SEÇİM İSTEMİŞTİ

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nın genel kurul üyelerinin dörtte birinden fazlası geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurulun toplanması için başvuruda bulunmuştu. Bunun üzerine Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü olağanüstü genel kurul toplantısının gerçekleştirilmesi için Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini yetkilendirmişti. Olağan Oda seçimi geçtiğimiz 20.01. 2018 tarihinde yapılmıştı. 

SORUNLARI ÇÖZME VAADİ VERDİ 

Bir önceki dönemde Oda Başkanlığı yapan Tuncay Elmadağlı’nın, kazanması halinde servisçilere bulunduğu vaatlerden bazıları şöyle: -İhalelerde istenilen yaş şartının yeniden düzenlenmesi için personel taşıma yönetmenliğinde gerekli düzenlemeler yaptırılması önemli önceliğimiz olacaktır.

-Yeni kanunumuzun verdiği güçle birlikte korsan taşımacılıkla etkin mücadele edilmesi önceliğimizdir.

-Özel okulların mahkeme kararına göre kesinlikle C plakanın dışında öğrenci taşınmamasının takibi ve denetimi önceliğimiz olacaktır.

-Esnafın hakedişlerini zamanında ödemeyen firmalara gerekli yaptırımların uygulanması ve takibi önceliğimiz olacaktır.

-Araçlardan istenilen kamera, sensör, 3 nokta emniyet kemeri vs. ile ilgili yönetmelik en kısa sürede yeniden düzenlenmesi önceliğimiz olacaktır.

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA 

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.