Seğmenler’de ‘Kitap Buluşması’

Seğmenler’de ‘Kitap Buluşması’

Etkinliğe katılan gençlerden Fatih Barış, “Termosla getirdiğimiz sıcak çayımızdan içtik, hava biraz esiyordu ama üşümedik. Kitaplar üzerine tartıştık, bilgi alış verişinde bulunduk her şey çok güzeldi, yine yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden düzenlenen kitap buluşmalarına bir yenisi daha eklendi. Seğmenler Parkı’nda bir araya gelen yediden yetmişe kitapseverler birlikte kitap okudular. Ankara’nın açık havası ve yeşilliğiyle gözleri dolduran parklarından olan Seğmenler Parkı çeşitli organizasyonlar ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Soğuk havalar şehre hâkim olmadan açık havada bir aktivite gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, ellerine aldıkları kitaplarla Seğmenler Parkında buluştu. Bazı aileler etkinliğe çocuklarıyla birlikte katılırken, bazıları da arkadaşlarıyla birlikte geldiler. 

TERMOSUMUZ YANIMIZDA

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Fatih Barış, “Arkadaşlarla buluşarak burada kitap okuduk ve termosla getirdiğimiz sıcak çayımızdan içtik, hava biraz esiyordu ama üşümedik. Kitaplar üzerine tartıştık, bilgi alış verişinde bulunduk her şey çok güzeldi, yine yapmayı düşünüyoruz.” diye konuştu. 
Ankara’nın sıkıcı bir şehir olmadığını, isteyince çok güzel zaman geçirilebileceğini ifade eden bir başka kitapsever ise; “Kalabalık ve açık havada kitap okumayı daha önce denememiştim, ama gördüm ki çok eğlenceli olabiliyormuş” dedi.

Cihan ÖZKAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.