Şampiyon anlattı minikler dinledi

Şampiyon anlattı minikler dinledi

Dünya Halter Şampiyonu Halil Mutlu, 'Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor' projesi ortaklığını yürüten Pursaklar'daki Saray İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek, yaşam tecrübeleri hakkında miniklere bilgi verdi.

'Dünya Yeşeriyor Hayaller Gerçekleşiyor' projesi ortaklığını yürüten Saray İlkokulu 2-K sınıfı öğretmeni Özlem Yıldız, öğrencilerinin ünlü bir sima ile tanışma hayallerini gerçekleştirmek üzere Dünya Halter Şampiyonu Halil Mutlu'ya davet gönderdi. "Dinamo" lakaplı şampiyon daveti alır almaz, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek amacıyla öğrencileri Saray İlkokulu'nda ziyaret etti. 

ÖĞRENCİLERE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

bf43cafe-ede4-41de-b12b-c485bf31694d.jpg

Hayatlarında ilk kez bir dünya şampiyonu ile tanışmaktan büyük mutluluk duyan minik öğrenciler, şampiyona büyük sevgi gösterisinde bulundu.  Dünya Halter Şampiyonu Halil Mutlu, öğrencilere yaşam tecrübeleri, başarıları hakkında bilgi vererek, inandıktan sonra her şeyin başarılabileceğini anlattı. 

ŞAMPİYON SÖZÜ

Şampiyon Halil Mutlu, öğrencilerle görüşmenin ardından Saray İlkokulu'ndaki öğretmenlerle de kısa bir sohbet etti.  Mutlu, projede emeği olan Özlem Yıldız ve Okul Müdürü Erkan Özbek’e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacağının sözünü verdi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.