Sakin OLUN BEYLER

Sakin OLUN BEYLER

Talatpaşa Bulvarı'nda seyreden iki toplu taşıma aracının çarpışmasıyla birlikte sinirleri gerilen iki şoför, birden bire tartışmaya başlayarak yaka paça birbirine girdi.

 
Talatpaşa Bulvarı üzerinden dün sabah 9 sıralarında Sıhhiye'ye seyreden bir EGO otobüsü ile bir dolmuş Hamamönü'nde çarpıştı. Kazada EGO otobüsünün yan dikiz aynası, dolmuşun kaporta kısmına sürttü. Duruma sinirlenen iki şoför araçlarından inerek yolda tartışmaya başladı.

SAKİNLEŞTİRMEK KOLAY OLMADI
Sözlü kavgayı sürdüren iki şoförün arasına yolcular, çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler girdi. İki şoförü sakinleştirmek bir hayli kolay olmadı. Ufak çaplı maddi hasarın meydana geldiği kazada hasar tespit incelemesinin yapılması ile tartışma sona erdi. 

ÇEVREDEKİ İNSANLAR SAKİNLEŞTİRDİ
Kaza hakkında muhabirimize bilgi veren bir görgü tanığı ise "İki toplu taşıma aracı yolda seyrederken birden çarpışma sesi geldi. Yolda giderken birbirlerine çok yakın bir şekilde ilerledikleri için bu kaza meydana gelmiş. Olayın ardından iki şoför hemen aşağı indi ve laf dalışı yaşandı. Ardından yaka paça birbirine girdiler. Çevredeki insanların araya girmesiyle iki şoför sakinleştirildi" dedi.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-
  


 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.