Sağlık için havalandırma

Sağlık için havalandırma

17 yıldır kapalı alanlara havalandırma tesisatı döşeyen Ferhat Alparslan, temiz ve taze havanın kapalı mekânlara girebilmesi için havalandırmanın önemine dikkat çekti. Alparslan, sağlık için havalandırmanın gerekliliğine vurgu yaptı.

Siteler’de ev ve iş yerlerine havalandırma işi yapan Ferhat Alparslan geride kalan referandumun ardından işlerde bir hareketliliğin olduğunu söyledi. Alparslan dolardaki düşüsün ardından malzeme fiyatlarının da ucuzladığına dikkat çekti. 

HAVALANDIRMANIN ÖNEMİ ARTIYOR

17 yıldır Ankara’da ev ve iş yerlerine havalandırma tesisatı kurduğunu kaydeden Alparslan  “Kapalı olan tüm mekanlara havalandırma yapıyoruz. Sığınaklara, bina boşluklarına. Havalandırmadan ayrıca baca ve davlumbaz da yapıyoruz” dedi. Geçmiş yıllarda havalandırmaya insanların pek önem vermediğini kaydederek, “Havalandırmayı yapmayıp daha sonrasında bizi arayan çok sayıda kişi var. İnsanlar yeni yeni sığınaklarda havalandırma görmeye başladı” diye konuştu.

İNSANLAR BİLİNÇLENİYOR 

Sağlık için havalandırmanın önemine vurgu yapan Alparslan, “Havalandırma sağlık için önemli. Kapalı mekanlarda taze havanın olması şart. Taze hava olmayınca havasızlıktan insanlar belli bir süre sonra hastalanır. Eskiye nazaran denetimler arttı. İnsanlar da bilinçlenmeye başladı” şeklinde konuştu.  

ÇIRAK DA USTA DA KALMADI

Meslekteki sıkıntılara da dikkat çeken Alparslan, “Çoğu meslekte olduğu gibi biz de çırak ve usta bulmakta sıkıntı çekiyoruz.  Eleman olmadığı için büyük işlere girmiyoruz, küçük işler alıyoruz” dedi.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.