Sadık Karayel: Sokak farklı, anket farklı

Sadık Karayel: Sokak farklı, anket farklı

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Adayı Sadık Karayel, “Sokakla, anketler farklılık gösteriyor. İnşallah hem Altındağ’da hem de Ankara’da kazanacağız ”dedi.

AK Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi Adayı Sadık Karayel, karayeri, çalışmaları ve demeçleriyle dikkatleri şimdiden üzerine topladı.

Buz Pateni Federasyonu, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği, Görme Engelliler Federasyonu As Başkanlığı, Türk Hava Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırıkkale MKE Spor Yönetim Kurulu Üyesi olan Karayel, Ankara’da bürokrasiye de hâkim.

Ayrıca Karayel, adaylık sürecin başladığından bu yana aktif olarak sürekli sahada AK Parti teşkilatlarıyla iyi bir çalışma yürütüyor.

Altındağ’ın yanı sıra AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile de sahada seçim çalışmalarına katılıyor.

ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Ankara’da bürokrasinin yakından tanıdığı Karayel, teşkilatlarda da adından sıkça söz ettiriyor. Pek çok kişi ileriki dönemlerde Ankara siyasetinde Karayel’in adının önemli noktalarda geçeceği değerlendirmesinde bulunurken, ‘’Ankara’da ve Altındağ’da bu isme dikkat’’ diyor. 

ANKETLERLE SOKAKLAR FARKLI

Sokakta aktif olarak 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Karayel, gazetemizin sorularını cevapladı.

Karayel Başkent’in belediye seçimlerine yönelik anketler üzerinden değerlendirme yaparak, “ Gerek Başkan Adayımız Mehmet Özhaseki’yle gerekse biz teşkilat olarak sürekli sahadayız vatandaşlarla, STK’larla bir araya geliyoruz. Şunu açıkça ifade etmek isterim ki anketlerde verilen Özhaseki’nin geride olduğuna dair söylemler sokakla uyuşmuyor. Bizim gördüğümüz hem Altındağ da hem de Ankara’da inşallah seçimleri kazanacağımız yönünde” dedi. 

Erkal Erdoğan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.