Saadet'ten üretim vaadi

Saadet'ten üretim vaadi

Saadet Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Aktaş, 24 Haziran seçimlerinde göreve gelmeleri halinde, tüketime değil üretime dayalı yerli ve milli bir ekonomi modelini hayata geçireceklerini açıkladı.

Saadet Partisi Ankara 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Av. Ali Aktaş, partisinin CHP ve İYİ Parti ile yaptığı ittifaka ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aktaş, Saadet Partisi'nin içinde yer aldığı 3'lü ittifakın bugün bazı çevrelerce eleştirilmesine rağmen bunun öneminin şimdi olmasa da önümüzdeki yıllarda kesinlikle anlaşılacağını savundu.  

ARASINDA HİÇBİR FARK GÖREMİYORUZ

Aktaş, "Biz AK Parti ve MHP ile ittifak yapmış olsaydık bu ittifak nasıl ki dini, insani, İslami, ahlaki, vicdani, hukuki olacaktıysa CHP ve İYİ Parti ile yaptığımız ittifakın da aynı şekilde dini, insani, İslami, ahlaki, vicdani, hukuki bir ittifak olduğunu düşünüyoruz. Aralarında hiçbir fark göremiyoruz. Sonuçta onlar da bu ülkenin insanları" dedi. Aktaş, Saadet Partisi'nin içinde yer aldığı ittifaka ilişkin "Bu ittifak içinde yer almamız bence bu ülke için nimettir" yorumunda bulundu. 

SAADET ÖNEMLİ BİR POZİSYONDA

Saadet Partisi'nin bu seçimde önemli pozisyonda olduğunu da belirten Aktaş, bugün HDP dışında tüm siyasi partiler ile konuşabildiklerini ve başka siyasi partiye gönül vermiş seçmenlerin Saadet Partililerle rahatça iletişime geçtiklerini ve kimseyi ötekileştirmeye gitmediklerini anlattı. Aktaş, Türkiye'nin normalleşmesi için ötekileştirmenin yapılmaması gerektiğini kaydetti. 

ÜRETİMİ ARTIRACAĞIZ

Saadet Partisi'nin ekonomi vaatleriyle ilgili de bilgi veren Aktaş, "Tüketime dayalı değil üretime dayalı bir ekonomik model getireceğiz. Önceliğimiz üretimi artırmak işsizliği önlemek olacak. Halk, devlet ortaklığında yeni modellere geçilecek. Yatırımlar da beraberinde gelecek" dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.